Önsörfőző-szindrómában szenved Molnár Anikó: szeszt termel a szervezete

szesz betegség alkohol Molnár Anikó egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikó évek óta küzd hiába súlyfeleslegével, melyhez az utóbbi időben gyötrő fejfájás is társult. Most végre megtudta, mi okozta ezt, és arra is fény derült, miért nem tudott eddig megszabadulni plusszkilóitól.

"Az úgynevezett 90 napos szétválasztó diétával vágtam neki a versenynek, de a munka mellett nem maradt rá energiám, így egy hónap múlva megszakadt a kúra. Ezt sajnáltam, de jobban aggasztott, hogy heti három-négy napon át kínzó, migrénes fejfájás gyötör, amióta pedig hazajöttem Amerikából, a vérképem is rossz. Elmentem egy úgynevezett biorezonanciás állapotfelmérésre, és kiderült, hogy a szervezetembe bevitt cukrot a testem alkohollá alakítja. Ez az úgynevezett önsörfőző-szindróma, ami a fejfájást is okozhatta, és hatással lehetett a májamra, a vérképemre. Emellett pedig a hízásért is nagymértékben felelős" - nyilatkozta Anikó a Borsnak, aki Orosz György humoristával kezdett fogyókúraversenybe.

Mióta mindennek tudatában van, Anikó száműzött mindent az étrendjéből, ami a bajt okozhatja. "Elhagytam a cukrot, és még félig éhesen állok fel az asztaltól, húst sem eszem két hónapja. Eddig tizennégy kilótól szabadultam meg. A fejfájásom a múlté, és a vérképem újra tökéletes. Hosszú évek óta nem volt ilyen."

"Hibátlan női állat"

Klausmann Viktor és Molnár Anikó három hónapot voltak együtt, a műsorvezető pedig meglepő őszinteséggel vallott Anikóról, Papp Gergő Pimasz úr Ottalszik! című műsorában. Kattints a meglepő mondatokért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.