Megnagyobbíttatta melleit Iggy Azalea

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
műtét plasztikai beavatkozás mellnagyobbítás interjú Vogue magazin Iggy Azalea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál rapper megelégelte, hogy sehogy sem mutatnak rajta színpadi jelmezei, ezért döntött úgy, hogy kés alá fekszik.

Mellplasztikájáról vallott Iggy Azalea. A Fancy című sláger énekesnője elmondása szerint már 4 hónapja túl van a kebelnagyobbító operáción, és egész egyszerűen csak azért tartotta titokban a műtétet, mert nem akarta, hogy fiatalabb rajongói emiatt rosszul érezzék magukat a bőrükben.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Miért akarnak a nők nagyobb melleket?

Legyen kicsi vagy nagy, kerek vagy körte formájú, egy biztos: valószínűleg egy nő sem elégedett keblei méretével és alakjával. A Life.hu korábban ITT járta körbe, mi lehet ennek az oka.

Elvesztette mellbimbóit a fiatal nő plasztikai műtét miatthttp://www.life.hu/drlife/20150109-plasztikai-muteti-hiba-miatt-eltavolitottak-a-no-mellbimboit.htmlLaura Damiani megműttette melleit, ahogy évente több, mint ezer másik brit nő is, de a műtétből horrorsztori lett… Dr. LifeThinkstockÚjabb magyar modell a világhírű divatmagazinbanhttp://www.life.hu/trend/20150324-zahoran-bertold-magyar-modell-szerepel-a-vogue-vilaghiru-divatmagazinban.htmlEgyre több magyar modellre lehetünk büszkék, akik jelen vannak a legnagyobb tervezők kifutóin és a leghíresebb divatlapok hasábjain. Ezúttal Zahorán Bertoldra figyelt fel a divatvilág.TrendOrigoA plasztikai műtétek megszállottja lett a transznemű nő – az eredmény sokkolóhttp://www.life.hu/trend/20140912-a-transznemu-tatiana-williams-a-plasztikai-mutetek-megszallottja-lett-hatalmas-feneke-van.htmlA transznemű Tatiana Williams műtétek és injekciók százaival próbálta elérni, hogy olyan teste legyen, mint Kim Kardashiannak vagy Nicki Minajnak. Az eredetileg fiúnak született Tatiana az elmúlt 20 évben a plasztikai beavatkozások megszállottja lett.Trend--Edzés combra, popsira, mellizomra - készülj a nyárra páros gyakorlatokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-paros-labdas-gyakorlatok.htmlEgyedül edzeni nagyon jó, hiszen csak magadra kell figyelned, ám néha feldobja a rutint a páros edzés is. Akár a barátnőddel, akár a pároddal állsz neki az edzésnek, a következő 4 gyakorlatot bátran végezhetitek, mindössze egy medicinlabda kell hozzá. Ez Zsír!Thinkstock4 szokás, amitől lógni fog a melledhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150320-szokasok-amik-logo-melleket-okoznak.htmlRossz híreink vannak. Sajnos sok olyan szokás okozhatja a mellek megereszkedését, amire rémálmainkban sem gondolnánk. Eláruljuk, mik ezek!Ez Zsír!ThinkstockPikáns fotózáson vett részt VV Fanni - Plasztikai műtétek sorozatát tervezihttp://www.life.hu/bulvar/20150314-pikans-fotozason-vett-reszt-a-valovilag7-jatekosa-vv-fanni-nagyobb-mellekre-vagyik-a-lany.htmlVV Fanni a minap fehérneműben pózolt egy hazai cég katalógusfotózásán, előtte való este pedig egy plasztikai sebésznél zokogott hosszú perceken át a teste miatt. Pedig pont az alakja az, amiért nem kell szégyenkeznie. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.