Michael Schumacher baleset Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher fia, Mick a közelmúltban történt baleseteiről mesélt.

Michael Schumacher fia, Mick nemrég egy egymást követő két napon is karambolozott. Az első ütközést sérülés nélkül megúszta, a második viszont kórházba juttatta. A 16 éves sportoló törött karral is autóba ül Belgiumban.

Forrás: AFP/Ronny Hartmann

A fiatal fiú átment a vizsgálatokon, így a hétvégén ott lehet a széria következő, spái fordulóján. Azt nyilatkozta a hétszeres világbajnok fia, aki a Forma4-ben versenyzik, hogy mivel csak könnyű törést szenvedett, a spái futamra már minden rendben lesz.

Hatvan házban nincs víz Kalocsánhttp://www.life.hu/news/20150617-hatvan-hazban-nincs-viz-kalocsan.htmlCsőtörés miatt hatvan kalocsai házban szünetel ma a vízellátás. A vízmű szakemberei ez idő alatt lajtos kocsiból juttatják vízhez a helyieket. NewsThinkstockJógázz cicákkal - Cuki történet terjed az internetenhttp://www.life.hu/news/20150616-jogazz-cicakkal-es-fogadj-orokbe-egyet.htmlHatalmas macsakarajongónak bizonyultak annak a jógastúdiónak a tulajdonosai, akik hat árva cicát fogadtak be a napokban.NewsOrigoMegoldódott az M3-as autópályán szállított hullák rejtélyehttp://www.life.hu/news/20150616-filmes-kellekek-voltak-az-m3-as-autopalyan-szallitott-hullak.htmlA napokban nagy port kavart az az eset, amikor többen észrevették, hogy hullákat szállítottak az M3-ason. Azóta kiderült, mi is történt valójában. NewsOrigoNemsokára újra rajthoz áll Schumacherhttp://www.life.hu/news/20150616-michael-schumacher-fia-mick-balesete-utan-ujra-rajthoz-all-belgiumban.htmlMichael Schumacher 16 éves fia, Mick balesete után ezen a hétvégén már Belgiumban fog versenyezni.News--Ufómacska borzolja a kedélyekethttp://www.life.hu/news/20150615-ufomacska-boritja-ki-az-embereket.htmlNem hittünk a szemünknek, mikor megláttuk a képeket az internet új sztármacskájáról, Matildról. NewsOrigoElhunyt az Airport gyönyörű színésznője! Két fiát és három unokáját élte túl!http://www.life.hu/news/20150615-monica-lewis-az-airport-cimu-film-szinesznoje-93-evesen-elhunyt.htmlMonica Lewis kaliforniai otthonában hunyt. A 93 éves színésznő természetes halált halt.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.