Michael Schumacher baleset Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta fia, a 16 éves Mick a a Forma-4-es bajnokság ausztriai futamán balesetet szenvedett.

Mick Schumacher kétszer is ütközött ellenfeleivel a Forma-4-es ausztriai futamon. A jobb első kereke és vezetőszárnya sérült meg, majd a bal első abroncsa letört, s elrepült. A fiatal pilóta nekicsapódott a gumifalnak, de sérülés nélkül megúszta a karambolt.

Forrás: ADAC Motorsport

"Sajnos gyorsan véget ért számomra a verseny, nem jól jöttem ki a rajt utáni ütközésekből" -olvasható Mick nyilatkozata a Blikken - "Megpróbáltam a legjobb pozíciót fogni, s elkerülni a lökdösődést, azonban a manővereim nem jöttek be. Bízom benne, hogy a szerelők kijavítják a kocsimat és a későbbi futamokon már nem lesz gondom. Nem ijedtem meg, ugyanolyan keményen fogok küzdeni, mint eddig, nem félek a versenyzéstől, a balesetek sajnos benne vannak a pakliban."

Ő a világ legijedősebb embere - Vicces videóhttp://www.life.hu/news/20150607-o-a-vilag-legijedosebb-embere.htmlEzt az angol férfit vagy állandóan ijesztgetik, vagy csak néhányszor, de azt mind videóra vették.News--A katmandui kislány, aki élő istenséghttp://www.life.hu/news/20150605-a-katmandui-kislanyt-samita-bajracharyat-elo-istensegkent-tisztelik-nepalban.htmlA nepáli hét éves Samita Bajracharyát az isten női energiájának megnyilatkozásának tartják, ezért királynőként és szentként tisztelik.News--Élet és halál között az elhunyt sportoló kisbabájahttp://www.life.hu/news/20150607-elet-es-halal-kozott-az-elhunyt-sportolo-jerry-collins-es-felesege-kisbabaja.htmlA pénteken elhunyt rögbijátékos, Jerry Collins és felesége kisbabája válságos állapotban van. News--Tokió utcáin sétáltatja egy férfi a házi óriásteknőséthttp://www.life.hu/news/20150607-tokio-utcain-setaltatja-egy-ferfi-a-hazi-oriasteknoset.htmlA lelkes gazdi úgy véli, gyermek sem kell, ha egy ilyen hatalmas és különleges háziállattal él .News--A Sziget és a VOLT fesztivál is csatlakozik a klímavédelmi kampányhozhttp://www.life.hu/news/20150606-a-sziget-es-a-volt-fesztival-is-csatlakozik-a-klimavedelmi-kampanyhoz.htmlGerendai Károly, a Sziget fesztivál és Lobenwein Norbert, a VOLT fesztivál vezetői is részt vesznek az elobolygonk.hu kampányban és támogatják az éghajlatvédelmi kezdeményezést - jelentette be Áder János köztársasági elnök a Sándor-palotában szombaton.NewsOrigoMegdöbbentő! Amy Winehouse apját okolják az énekesnő haláláért!http://www.life.hu/news/20150606-amy-winehouse-apjat-okoljak-az-enekesno-halalaert.htmlAz alkohol és drogproblémái miatt elhunyt világsztár körüli botrány még mindig nem ért véget. Ezúttal ugyanis édesapját okolják a lány halála miatt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.