Megszólalt a Rékasi Károllyal ütköző autó sofőrje - "Hatalmas erővel csattant az autómba, a kocsit trélerrel kellett elszállíttatnom"

Forrás: MTI/Manek Attila -
baleset Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, kedden délután súlyos baleset érte Rékasi Károlyt. A színészt azonnal a Honvéd Kórház sürgősségi osztályára szállították. A család kérésére sem az RTL Klub sajtóosztálya, sem az egészségügyi intézmény nem ad ki bővebb információt Rékasi állapotáról. A színésszel ütköző autó sofőrje azonban megszólalt, elmondta, ő miképp élte meg a csattanást. 

Rékasi Károly kedden délután egy autóval ütközött, a kocsi sofőrje pedig a Blikknek mesélta történtekről.

Forrás: olvasói fotó / 22kerulet.ittlakunk.hu

"Éppen be akartam fordulni balra a Háros utcáról a Gyöngyszem utcába, kitettem az irányjelzőt, de a mögöttem haladó motoros ezt valószínűleg nem figyelte. Már kanyarodtam, amikor úgy döntött, hogy megelőz, de belém hajtott" – mondta el a lapnak az autó sofőrje. "Sajnos azt gondolom, hogy a motoros elég súlyos sérüléseket szenvedhetett, mert hatalmas erővel csattant az autómba. A kocsim nagyon összetört, trélerrel kell elszállíttatnom" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.