A Rékasi-baleset újabb szemtanúja szólalt meg: "Olyan volt, mint aki kómába esett"

Forrás: MTI/Manek Attila -
baleset Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról a Life.hu is beszámolt: tegnap délután súlyos motoros balesetet szenvedett Rékasi Károly. A színészt a Honvéd Kórházba szállították. Most egy újabb szemtanú szólalt meg, aki a baleset részleteiről mesélt. 

"Én értem hozzá elsőként, két fa között feküdt, letérdeltem hozzá, simogattam, nem mertem mozdítani (...) Bukósisak volt rajta, először fel sem ismertem, kit takar a rostély. Lélegzett, de beszélni nem tudott, nem moccant, nem is pislogott. Olyan volt, mint aki kómába esett" – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő idős hölgy, aki a baleset helyszínével szemközti házban lakik. Egy másik szemtanú korábban arról beszélt, hogy megpróbálták stabilizálni Rékasi helyzetét és hívták a mentőket.

Forrás: MTI/Manek Attila

Rékasi éppen a tegnap reggeli Morning Show-ban nyilatkozott arról, hogy a fővárosban mindenhová motorral megy. "Motorral járok, mert nem lehet közlekedni Budapesten. Átérni a stúdió és a színház között, esetleg oda-vissza, autóval ez megoldhatatlan, így aztán motorral röpködöm" - olvasható a Bors cikkében.

A színészt a balesetet követően a Honvéd kórházba szállították, az állapotáról azonban a család kérésére nem adhat tájékoztatást sem az RTL Klub sajtóosztálya, sem az egészségügyi intézmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.