Cápa támadta meg Justin Biebert és barátait – Sokkoló fotók a balesetről!

Forrás: Origo -
Justin Bieber cápatámadás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kanadai sztárnak óriási szerencséje volt, hogy ép bőrrel megúszta az esetet. Most biztosan eltelik majd egy kis idő, mire újból tengerbe merészkedik. Legjobb barátja viszont nem volt ekkora mázlista.

A fiatal zenész és barátai épp Ausztráliában nyaralnak, ahol csúnyán megharapta Bieber legjobb barátját egy fehéruszonyú szirtcápa - írja a Daily Mail. Ezt a képet a barátjáról a 21 éves Justin osztotta meg közösségi oldalán:

Joe Termini Forrás: Instagram/justinbieber

A kép tanúsága szerint a ragadozó foga nem hatolt túl mélyre, de épphogy elkerülte a fiatal fotós mellbimbóját, és ha egy kicsit távolabb vagy mélyebben éri a harapás, az éles fog akár a szívét is érhette volna. A lap úgy tudja, a fiúk egy frissítő mártózásra ugrottak be a tengerbe egy sekély partszakaszon, és sejtelmük sem volt, hogy életveszélybe kerülnek.

Ezt pedig maga Joe posztolta Forrás: Instagram/joetermini

"Amúgy utálom a cápákat, ráadásul errefelé azt mondják, a szirtcápa nem harap..." - ezt írta ki Bieber a Twitterre, akinek ezúttal nagyobb szerencséje volt, mint barátjának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.