Lázár Bence: "Még a legnagyobb ellenfelek is mellettem állnak"

Forrás: Instragram -
betegség Újpest FC Lázár Bence leukémia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az életéért küzd az Újpest egykori csatára, Lázár Bence. A 24 éves focista anno hát- és derékfájdalmai miatt volt kénytelen feladni a labdarúgást, most pedig egy súlyos betegséggel, a leukémiával kell megküzdenie.

Az exfocistát a Nemzeti Sport Online értesülései szerint jelenleg leukémiával kezelik a Szent László Kórházban. Néhány héttel ezelőtt diagnosztizálták nála a betegséget, és azóta már nem is láthatjuk a képernyőn a jóképű sportolót.

Forrás: Instragram

"Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar" - írta korábban a közösségi oldalán Bence. Azóta pedig újra üzent az érte szorítóknak - írja a Blikk. Az Újpest korábbi focistája és a Sport Tv szakértője a csatorna Harmadik Félidő című műsorában tájékoztatta a nézőket betegségéről:

"Rengeteg üzenetet és telefonhívást kaptam, ami rengeteg erőt ad a harchoz. Jól esik, hogy mindenki mellettem áll. Ha név szerint is kiemelhetek valakiket, akkor okvetlenül megemlíteném Dzsudzsák Balázst, Elek Ákost, Szalai Ádámot, a Diósgyőrt, a Videotont, az Újpestet, a Fradit."

"Egy ideig hiányozni fogok a képernyőről, de tudom, hogy ott a helyem, és rövid időn belül ott is leszek" - idézte Lázárt a sport1tv.hu. A csatár Petur András műsorvezető azon kérdésére, hogy mit lehet érte tenni, így válaszolt: "Minden üzenetnek, erőt adó SMS-nek, kedves szónak nagyon örülök. Konkrét tárgy vagy tennivaló nincs, nekem már az is hatalmas dolog, hogy ennyien keresnek és biztatnak. A legjobban az esik, hogy mindenki tudja, mennyire erős vagyok. Huszonhárom évesen abba kellett hagynom a labdarúgást, ez fizikailag és lelkileg is annyira megerősített, hogy száz százalékban biztos vagyok benne, ezek átsegítenek a nehézségeken. Teljesen gyógyultan térek vissza a munkába és az életbe."
A diagnózistól a műtétig – ezeket a lépcsőket kell végigjárniuk a rákosoknakhttp://www.life.hu/drlife/20150921-a-diagnozistol-a-mutetig-ezeket-a-lepcsoket-kell-vegigjarniuk-a-rakosoknak.htmlTisztában vagyunk a veszélyekkel, de valahol mindenki azt gondolja, hogy ő maga sebezhetetlen és sosem lesz érintett egy-egy betegségben. Anna élete ugyanúgy normál kerékvágásban zajlott egy kora téli napig. Rutinvizsgálat miatt ment az orvoshoz, végül rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála. Neki a mellrák kártyát osztotta az élet. Dr. LifeThinkstockJaksity Kata kislánya házhoz szállított ételtől lett rosszul http://www.life.hu/drlife/20150921-jaksity-kata-kislanya-nyolc-napig-volt-korhazba-egy-etelszallito-ceg-eteletol.htmlA műsorvezető tavaly júliusban, 42 évesen hozta világra a harmadik gyermekét Jázmint, aki most egy rossz élelmiszer miatt került kórházba. Dr. LifeOrigo12 évesen pénisze nő a lányoknak ebben a falubanhttp://www.life.hu/drlife/20150921-12-evesen-penisze-no-a-lanyoknak-a-dominikai-koztarsasag-salinas-nevu-falujaban.htmlA Dominikai Köztársaság egy elszigetelt falujában, Salinasban a legtöbb baba lányként születik, majd tinédzserként egy részüknek pénisze nő. Dr. Life--Ő az első baba, akinek az anyukája méhátültetésen esett áthttp://www.life.hu/drlife/20150921-mehatultetes-utan-elsokent-szult-malin-stenberg.htmlA 37 éves Malin Stenberg az első nő, akinek méhtranszplantáció után gyereke született. Dr. Life--12 percen át volt halott a kislány - Édesanyja mentette meg http://www.life.hu/drlife/20150921-12-percen-at-volt-halott-a-kislany-aki-2-het-utan-teljesen-felgyogyulva-hagyta-el-a-korhazat.htmlOrvosai is lenyűgözve állnak Alise Nipper gyógyulása előtt: a kislány 12 percen át volt halott, ám hála édesanyja lélekjelenlétének, sikerült újraéleszteni, mára pedig teljesen felgyógyult. Dr. LifeOrigoBetegségének köszönheti tévés karrierjét a Tények híradósa, Vitányi Judithttp://www.life.hu/drlife/20150921-vitanyi-judit-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-egy-betegsegnek-koszonheti-teves-karrierjet.htmlAz életben léteznek sorsszerű dolgok, és talán ilyen volt Vitányi Judit betegsége is, mely elindította a tévés karrier felé. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.