Hoppá! Már David Hasselhoff is a botox híve?

Forrás: Instagram/shanewarne23 -
fotó botox David Hasselhoff sztár kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai színész a napokban egy rögbimeccsen vett részt, ahol többen is megjegyezték, hogy a sztárnak túlságosan kisimultnak tűnik az arca. 

Nem lenne meglepő, ha több hollywoodi hírességhez hasonlóan a 63 éves Hasselhoffról is kiderülne, hogy nem zárkózik el a szépészeti beavatkozások elől. A meccs előtt közös képet készített Shane Warne hajdani krikettjátékossal, és a bejegyzés láttán több rajongó is megjegyezte, hogy itt bizony botox áll a ráncnélküli külső hátterében.

Forrás: Instagram/shanewarne23

A Baywatch egykori sztárjának ügynöke azt nyilatkozta, hogy a színész nem varratta fel az arcát, de korábban egy-két Botox-kezelésen átesett már.

David Hasselhoff már 63 éves - íme, a legdurvább képeink róla!

David Michael Hasselhoff amerikai színész, énekes és dalszövegíró 1952. július 17-én született Baltimore-ban, leginkább a Knight Rider és Baywatch című sorozatai alapján ismert. Később főleg alkoholproblémái miatt szerepelt a médiában, és ez kérdésessé tette jövőbeli lehetőségeit is. Fotók!
"Abortálni kellett volna" – írták a kommentelők az agy nélkül született baba szüleinekhttp://www.life.hu/drlife/20150928-jaxon-buell-anencephaly-betegsegben-szuletett-agy-nelkul.htmlA fél koponyával és agy nélkül született baba, Jaxon Buell most ünnepelte első születésnapját. A kicsiről posztolt képek nagyon durva kommentcunamit indítottak. Dr. Life--Terhesnek hitték az orvosok a 18 éves lányt - Később kiderült, rákja vanhttp://www.life.hu/drlife/20150928-riley-benado-18-eves-lanyt-terhesnek-hittek-az-orvosok-kiderult-hogy-petefeszekrakja-van.htmlRiley Benado puffadt hasa miatt fordult nőgyógyászhoz, ám először félrediagnosztizálták a fiatal lányt. Később kiderült, harmadik stádiumban lébő petefészekrákja van. Dr. LifeOrigoBerki Krisztián arca teljesen befehéredetthttp://www.life.hu/drlife/20150927-berki-krisztian-kulonleges-arckezelesen-jart-a-csaladjaval.htmlA népszerű műsorvezető mindig is sokat adott a külsejére, és bár az előző szépészeti kezelését már valamennyire kihevertük, ilyen pakolással még nem láthattuk őt. Dr. LifeOrigoA fogaink elárulják, hogy életünk során milyen fémek és mérgek hatásainak voltunk kitévehttp://www.life.hu/drlife/20150926-a-fogaink-elaruljak-hogy-eletunk-soran-milyen-femek-es-mergek-hatasainak-voltunk-kiteve.htmlElképzelhető, hogy gyermekkorban túl sok vas kerül a szervezetünkbe, ami felnőttkorban neurodegenerativ betegségek, például Parkinson-kór kialakulásához vezethet, és a fogaink őrzik ennek a nyomait? Ezt és az ehhez kapcsolódó elméleteket ismertették a Mount Sinai-i Icahn School of Medicine, a University of Technology Sydney és a Florey Institute of Neuroscience and Mental Health munkatársai a Nature Reviews Neurology című folyóiratban megjelent közleményükben.Dr. LifeOrigoA klinikai halálból hozták vissza Rékasi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20150925-a-klinikai-halalbol-hoztak-vissza-rekasi-karolyt.htmlSúlyosabb állapotban volt a színész a balesete után, mint gondoltuk. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huEgy étterem előtt öntötték le savval a hatgyerekes Carláthttp://www.life.hu/drlife/20150925-egy-etterem-elott-ontottek-le-savval-a-hatgyerekes-edesanyat-southhamptonben.htmlCarla Whitlock épp párjával volt, amikor két férfi minden ok nélkül arcon öntötte őt a maró hatású folyadékkal. A hatgyerekes édesanya élete teljesen megváltozott a támadás óta. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.