Lady Gaga betegségéről vallott: "Egész életemben szenvedtem a depressziótól, szorongástól"

betegség depresszió interjú őszinteség szorongás Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A depresszió jelei és a velejáró szorongások mindennap jelentkeznek a kaméleon stílusú híres énekesnőnél - őszintén beszélt érzéseiről egy interjúban!

"Egész életemben szenvedtem a depressziótól és a szorongástól, és még ma is naponta rámtörnek ezek az érzések" - mondta Lady Gaga az interjúban. Azt is hozzátette, hogy a mai fiataloknak fontos lenne azzal is tisztában lenniük, hogy a mély érzelmek teljesen természetesek, az nem normális, ha valaki elszigetelten éli a napjait - tájékoztat a Time.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Az énekesnő depresszióját súlyosbította, hogy 19 éves korában szexuális támadás áldozata lett,

amiért önbecsülésével és a nőiességbe vetett hitével fizetett.

Az esetről egy dalt is írt, amelynek segítségével szerint azóta már feldolgozta a történteket és könnyebben beszél róla.

Lady Gaga mellei kiestek a ruhájából - Fotó!http://www.life.hu/intim/20150922-lady-gaga-melleket-villantott-az-emmy-gala-afterpartija-utan.htmlAz énekesnőtől már megszokhattuk, hogy feltűnő, és igen kihívó ruhákkal vonja magára a figyelmet, azonban most igencsak sokat mutatott a melleiből. Intim--Lefújta esküvőjét Lady Gaga? Pedig ehhez a pasihoz bizony hozzá kéne menni...http://www.life.hu/intim/20150911-lady-gaga-enekesno-lefujta-az-eskuvojet-es-mar-nem-hordja-az-eljegyzesi-gyurujet.htmlA polgárpukkasztó húzásairól elhíresült énekesnő nyárra ígérte világraszóló menyegzőjét, ám se híre, se hamva az esküvőnek, a vőlegénynek, de még az eljegyzési gyűrűjének sem.Intim--Ejha! Félmeztelen képet posztolt Lady Gagahttp://www.life.hu/intim/20150908-lady-gaga-enekesno-felmeztelen-kepet-posztolt-a-medencepartrol.htmlÁltalában az énekesnő botrányos öltözékeiről írunk, ezúttal azonban a ruhák hiányáról kell beszámolnunk: Lady Gaga félmeztelenül ücsörgött a medenceparton.Intim--Itt az ideje megjegyezni Gabi Grecko nevét - Lady Gaga babérjaira tör?http://www.life.hu/trend/20150830-gabi-grecko-i-dj-divattervezo-nagyon-szexi-kepet-posztolt.htmlNe izgulj, ha eddig nem tudtad, ki az a Gabi Grecko. Rögtön eláruljuk, ki ez a 26 éves nő, és megmutatjuk a fotót is, ami tuti, hogy ma felrobbantja az internetet. Trend--Hatalmasat esett Lady Gaga - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150816-lady-gaga-hatalmasat-bukott-egy-etterem-elott.htmlMeg is sérülhetett volna a világhírű énekesnő, amikor egy éttermet elhagyva hatalmasat esett az autójához érve. Az esetet a paparazzik rögtön lencsevégre is kapták. TV + Sztárok--Sokkoló fotó! Lady Gaga tetőtől talpig áttetszőbenhttp://www.life.hu/trend/20150714-lady-gaga-feher-hippis-neccruhaban-paradezott-egy-repulon.htmlAz énekesnő szereti zavarba ejteni az embereket öltözködésével. Most újabb meghökkentő szerelésben parádézott egy repülőn. Nézd meg Lady Gagát fehér hippis neccruhában!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.