Oszter Sándor felesége: "Hagyjanak méltósággal elmenni"

Forrás: Facebook/Failoni Donatella -
betegség stroke Failoni Donatella kórház Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella négy napig feküdt a János kórház stroke osztályán. A zongoraművész már sokkal jobban érzi magát, de elmondása szerint ez a pár nap örökre megváltoztatta az életét. 

A 69 éves asszony az elmúlt időszakban visszavonultan élt, és az önéletrajzi könyvén dolgozott. Egyik nap azonban a magas vérnyomása miatt elzsibbadt a bal oldala és kórházi ápolásra szorult. Az orvosai szerint az utolsó pillanatban vitték be, és ennek köszönheti az életét - írja a Hot!.

Forrás: Facebook/Failoni Donatella

"Nem a haláltól félek, hanem attól, hogy egy napon beteg leszek, és végtelenül kiszolgáltatott helyzetbe kerülök. Meg is mondtam a családomnak: ha így lesz, nem akarom, hogy a kórházban gépek tartsanak életben. Ha már képtelen leszek önállóan gondolkodni, cselekedni, ragaszkodom hozzá, hogy hagyjanak méltósággal elmenni. Persze sajnálnám idő előtt itt hagyni ezt a világot, hiszen sok dolgom van még, koncertek várnak rám. És addig nem akarok elmenni, amíg a kezemben nem fogom a kész könyvemet" - mondta Donatella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.