Törőcsik Mari újabb előadást mondott le

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo -
betegség Szigligeti Színház Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészségi állapotára hivatkozva mondta le szolnoki előadását Törőcsik Mari, akiről már úgy tűnt, az elmúlt hetek viszontagságai után újra jól van. 

Nemrég ünnepelte 80. születésnapját a Nemzet Színésze, akinek egészségi állapotával az elmúlt hónapokban sok gond adódott. Az orvosai szigorú pihenésre ítélték, születésnapját követően azonban ismét belevetette magát a munkába. A Bors szerint ennek az lett az eredménye, hogy a színésznőnek egészségi állapotára hivatkozva egy estét és egy tévéfelvételt is le kellett mondania.

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

December 29-én este ugyanis a Szolnoki Szigligeti Színházban lépett volna fel a szilveszteri műsorban, amiről az MTVA felvételt is készít. A lap információi szerint a színésznőnek nincs komoly baja, csak nem bírta volna, hogy egy héten két estét is játsszon,tekintve, hogy ő is részt vesz Mága Zoltán hagyományos újévi koncertjén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.