cáfolat rákbetegség koncertturné Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő elejét vette a híreszteléseknek, és közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba betegségével kapcsolatban.

Janet Jackson tagadta, hogy rákkal küzdene. A 49 éves énekesnő Twitter oldalán tisztázta a híreszteléseket, amelyek aggasztó állapotáról szóltak.

Forrás: AFP/ALBERTO PIZZOLI/Alberto Pizzoli
Angelina Jolie úgy néz ki, mint egy múmiahttp://www.life.hu/drlife/20160105-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-ugy-nez-ki-mint-egy-mumia.htmlKiálló csontok és karikás szemek - valami nagyon nem stimmel a népszerű színésznő-rendező és ENSZ-különmegbízott körül. Dr. Life--Pálinka szerelmem, légy az enyém – az alkoholfogyasztás 10 mellékhatásahttp://www.life.hu/drlife/20160106-az-alkoholfogyasztas-egeszsegkarosito-hatasai-a-magyarok-nagyon-szeretnek-inni-a-who-adatai-szerint.htmlSok ember nem csak az ünnepekkor önt fel igazán a garatra, hanem rendszeresen. „Nem iszom soha többet!” vagy „2016 más lesz, sokkal kevesebb alkoholt fogok inni.” Nem véletlen, hogy az alkoholizálással való felhagyás az újévi fogadalmak listájának első pontjai között szerepel sokaknál, amit vagy sikerül betartanunk egy ideig vagy nem. Felsorolunk pár alkohol okozta egészségügyi következményt, amiknek ismerete segíthet a fogadalom betartásában. Dr. LifeThinkstockSokkoló kórkép: a lány úgy érzi, hogy minden pillanatban ég a bőre!http://www.life.hu/drlife/20160105-samara-25-eves-es-csupan-17-fokos-homersekletben-tud-meglenni-kulonben-egeto-fajdalmai-vannak.htmlA Michiganben élő Samara Rose egy olyan, nem hétköznapi szindrómával kénytelen együtt élni, aminek eredményeként folyamatosan úgy érzi, mintha másodfokú égési sérüléseket szenvedne el. A 25 éves nőnek a legkisebb hőmérséklet-csökkenés is súlyos reakciókat vált ki a szervezetében. Dr. Life--Viccből ragasztottak a vécéhez egy 4 éves kislánythttp://www.life.hu/drlife/20160105-kaya-langmead-4-eves-kislanyt-viccbol-hozzaragasztotta-ket-tinedzser-lany-a-veceulokehez.htmlA rendőrség egyelőre keresi azt a két 16 és 18 év körüli brit lányt, akik szilveszter napján hozzáragasztották egy nagy-britanniai gyorsétterem vécéülőkéjéhez a 4 éves Kaya Langmead-et. Dr. Life--Masztektómián esett át egy 11 éves kisfiú egy ritka betegség miatthttp://www.life.hu/drlife/20160104-lewis-deakin-masztektomian-esett-at-egy-ritka-betegseg-miatt-az-egyesult-kiralysagban.htmlLewis Deakin lett az első brit kisfiú hazájában, akin melleltávolító műtétet hajtottak végre. Dr. Life--Ez történik, ha valaki egy hónapig nem fogyaszt alkoholthttp://www.life.hu/drlife/20160106-kiderult-milyen-hatasai-vannak-annak-ha-nem-fogyasztasz-egy-honapig-alkoholt.htmlAz ünnepek sokak számára alkoholittasan teltek, hiszen ki az, aki ilyenkor nem kortyolgat el egy kis pálinkát vagy ízletes likőrt. Januárban azonban eljött a megtisztulás ideje, eláruljuk, milyen előnyökkel jár, ha egy hónapig nem iszol alkoholt. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.