Mádai Vivien nagy elhatározásra jutott!

szülés napidoktor gyermek gyermekáldás Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető szívesen szülne egy újabb gyermeket. 

Mádai Vivien számára igazi kihívás, hogy a hideg időszakban mit is csináljanak a kisfiával, Zénóval. Bár mióta leesett a hó, a szánkózás a legjobb elfoglaltság, de a hideg januári napokat nehéz izgalmassá tenni egy gyerkőc számára. A műsorvezető biztos benne, hogy nagyon szeretne egy kistestvért Zénónak, ám megvárná, amíg kisfia kicsit önállóbb lesz.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien

Vivien ezzel kapcsolatos gondolatait a Napidoktor.hu videójában osztotta meg.

"Élvezem, hogy újra rám jönnek a ruháim" - Mádai Vivien elárulta bombaalakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-madai-vivien-musorvezeto-elarulta-bombaalakjanak-titkat.htmlA műsorvezető visszanyerte szülés utáni vékony alkatát, pedig nem emel súlyzókat és nem kínozza magát edzőteremben. Ez Zsír!--Mádai Vivien döbbenetesen lefogyott a szülés után: Elárulta a titkát!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-madai-vivien-dobbenetesen-lefogyott-elarulta-a-titkat.htmlAz elhízásról és az ehhez kapcsolódó divatkérdésekről beszélgetett Mádai Vivennel a Life.hu riportere, Németh Máté. Vivien az elmúlt időszakban nagyon lefogyott, és azt is elárulta, milyen módszernek köszönheti a súlyveszteséget. Ez Zsír!--5 kérdés a szépségről: Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20151107-5-kerdes-a-szepsegrol-madai-vivien.htmlJobb formában van, mint valaha: kisfia még csak 13 hónapos, ő azonban egy igazi fitt, ápolt, gyönyörű édesanya. Vajon hogyan csinálja? A Life.hu sorozatában ezúttal Mádai Vivien szépségtitkairól olvashattok. Trend--Véget ért Mádai Vivien viszonylag nyugalmas életehttp://www.life.hu/sztarok/20151109-veget-ert-madai-vivien-nyugalmas-elete-kisfia-zeno-jarni-kezdett.htmlKét hónappal ezelőtt lett egyéves Mádai Vivien kisfia, Zénó, aki innentől állandó mozgást biztosít édesanyjának. A kis lurkó három hete kezdett el járni, és élvezi a szabad mozgás minden pillanatát. TV + SztárokOrigoRá sem ismerni Mádai Vivienre - Nagyon megváltozott a külsejehttp://www.life.hu/trend/20151021-madai-vivien-musorvezeto-fodrasznal-jart-es-alig-ismerni-ra-hosszu-barna-hajjal.htmlA gyönyörű műsorvezető fodrásznál járt, és egy szelfin mutatta meg új frizuráját, ami remekül áll neki. TrendFotó: Rostás Bianka/Life.huMádai Vivien babája hihetetlenül cukihttp://www.life.hu/csalad/20150816-madai-vivien-facebookon-posztolt.htmlA csinos műsorvezetőre és családjára egyszerűen jó ránézni.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.