Ismét kiújult Hugh Jackman rákja

Forrás: AFP/Niklas Halle'n -
műtét bőrrák rák Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész már évek óta küzd a bőrrák ellen. Már többször feküdt kés alá, de még mindig nem sikerült végleg leszámolnia a betegséggel.

Az elmúlt években a színész teljesen nyíltan beszélt újra és újra kiújuló bőrrákjáról. Az X-Men filmek szereplőjének ismét műtéti beavatkozásra volt szüksége, amit egy percig sem titkolt.

Forrás: AFP/Niklas Halle'n

Instagram-oldalán keresztül figyelmezteti a rajongóit arra, hogy ez a betegség egyszerű odafigyeléssel teljesen elkerülhető. Azért is osztja meg betegségének történetét, hogy felhívja a figyelmet a rendszeres szűrések fontosságára.

Forrás: Instagram/Hugh Jackman

“Íme egy példa arra, hogy mi történik azzal, aki nem használ napvédő krémet. Bazálsejtes karcinóma. Ez a rák leggyengébb formája, de nagyon is komoly dolog. Kérlek benneteket, használjatok naptejet, és járjatok rendszeresen ellenőrzésre” - írta képe mellé a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.