Kórházba kellett vinni Damu terhes feleségét

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
mentő Damu Roland terhes Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszméletlenül talált Damu Edinára az édesanyja a múlt hét végén. Mentővel kellett kórházba szállítani a várandós asszonyt.

Damu Edina idegösszeroppanást kapott. Édesanyja talált rá borzalmas állapotban. "Tíz percre mentem ki a kapu elé felseperni a járdát, mire visszatértem, a szőnyegeket elcsúszva, a szekrényből mindent kidobálva találtam. Edukám a padlón feküdt, eszméletlenül" – mondta a Blikknek az édesanyja. "Megijedtem, hogy beindult a szülés, és baj van. Amikor magához tért, nem tudta megmondani, milyen nap van, teljesen zavart volt. Azonnal hívtam a mentőket."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Edina nem fogyasztott alkoholt, a baba pedig szerencsére jól van - állapították meg. "Vettek vért, az eredmények tökéletesek voltak, egy csepp alkoholt sem találtak Edinám vérében. A bébi állapotát jónak ítélték, ezért visszaküldték az első kórházba, ahol a pszichiáter idegösszeomlást állapított meg. Nem csoda, a lányom retteg, hogy a férje intézetbe küldi a kislányukat" - mondta Damu anyósa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.