Csont és bőr: így néz ki a 35 kilóra fogyott Angelina Jolie

vékony fogyás Tomb Raider Angelina Jolie anorexia sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a bőre szabott ruhák, az Oscar-díjas színésznő nem tudta leplezni, mennyire lefogyott az elmúlt időszakban.

Az állítólag anorexiával küzdő Angelina Jolie-t a minap Londonban kapták lencsevégre a brit politikussal, William Hague-gel elköltött vacsorájára tartva.

Forrás: Northfoto

A 40 éves színésznőből lett rendező, aki népes családjával együtt Brad Pitt legújabb filmje miatt költözött a brit fővárosba, étkezési zavarral küzd, amely a jelek szerint nem javul. Kiálló arccsontja és a ruhája alól előbukkanó végtagjai magukért beszélnek. Angelina Jolie a legutóbbi jelentések szerint már életveszélyes állapotban van, a Natinal Enquirer által megkérdezett szakértő szerint nem lehet több a testsúlya 35 kilónál.

Anorexia, a modellek legnagyobb ellensége

Az iszonyatos kór, amely nem kímél sem fiatalságot, sem szépséget, sem pedig karriert, a kifutók gazellatestű modelljeinek tucatjával végzett már. Az anorexia nervosa az egyik legádázabb pszichés betegség, az evészavar egyik fajtája - a Life.hu cikkéért kattints ide!

Luxuskörülmények között gyógyul a mellrákos Janice Dickinsonhttp://www.life.hu/drlife/20160412-janice-dickinson-egykori-szupermodell-luxuskorulmenyek-kozott-gyogyult-egy-beverly-hills-i-korhazban.htmlEgyetlen éjszakáért 2000 dollárt fizet az egykori szupermodell azon a Beverly Hills-i klinikán, ahol rákbetegségével kezelik. Dr. Life--Bármelyik pillanatban meghalhat a ritka betegséggel küzdő nőhttp://www.life.hu/drlife/20160421-jennifer-hiles-ritka-venas-megbetegedese-miatt-barmelyik-pillanatban-meghalhat.htmlJennifer Hiles minden percben veszélyben van. Az édesanya reméli, hogy a hamarosan esedékes műtétje után végre ő is normális életet élhet. Dr. Life--Friss! Hivatalos közleményt adott ki Kulka János családjahttp://www.life.hu/drlife/20160415-kulka-janos-csaladja-hivatalos-kozlemenyt-adott-ki-a-szinesz-allapotarol.htmlA napokban kórházba szállított színművész családja megerősítette az életmentő műtét hírét, és azt is, hogy Kulka állapota továbbra is súlyos. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoTetőtől talpig fásliba tekerve él egy kisfiú súlyos bőrbetegsége miatthttp://www.life.hu/drlife/20160412-egy-kisfiu-tetotol-talpig-fasliba-tekerbe-el-ritka-es-sulyos-borbetegsege-miatt.htmlEgy Londonban élő, kétéves kisfiút édesanyja kénytelen minden nap tetőtől talpig fásliba tekerni, mivel bőre a legkisebb érintéstől is megsérül és lehámlik, ami fájó, égető érzéssel, illetve hatalmas, vörös sebhelyekkel jár együtt. Dr. Life--Milyen lenne, ha a férfiak menstruálnának? Videó!http://www.life.hu/drlife/20160411-milyen-lenne-ha-a-ferfiak-menstrualnanak-video.htmlA Buzzfeed néhány bevallálalós férfiúja megtapasztalhatta, mi mindenen mennek keresztül a nők azokon a bizonyos napokon. Íme. Dr. Life--Feleségéről beszélt Szacsvay Lászlóhttp://www.life.hu/drlife/20160401-szacsvay-laszlo-szinmuvesz-a-hazuk-ablakabol-kizuhant-felesege-allapotarol-beszelt.htmlA színész a rengeteg színpadi munkája mellett továbbra is ápolja feleségét, Claudiát, akinek jelenlegi állapotáról szűkszavúan nyilatkozott a Best magazinnak. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.