Drámai hangú üzenetben mondta le a fellépését Majka - Komoly baj van a családban

Fotó: Polyák Attila - Origo -
koncert Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy, a Facebookra feltöltött videóban mondta le romániai koncertjét Majka. Helyesebben a székelyudvarhelyi fellépés nem maradt el, csak Curtis és Kollányi Zsuzsi tudtak ott lenni.

"Ez a videó azért jött létre, hogy elnézést kérjek Székelyudvarhelytől. Ma este Székelyudvarhelyen kéne lennem, el is indult a zenekar két autóval, az egyik autó oda is ért, nekünk sajnos a határtól vissza kellett fordulni, mert történt egy kis probléma, egy olyan családi probléma, ami nem engedte meg, hogy elmenjek az országból" – mondta el a szemmel láthatóan megtört Majka.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A videó alatt a hozzászólók az együttérzésükről biztosították Majkát:

"Nem tudom,hogy mi a baj de remélem hamarosan minden rendben lesz! Helyesen cselekedtél a családnál semmi nem lehet fontosabb!! Ezt a rajongók is megkell értsék! Remélem minden rendben lesz hamarosan!!"

"Drága gyerekem most neked kell erősnek lenni. És ne a koncert miatt aggódj,hiszen minden családját szerető ember igy tett volna mint te, kérem a mindenható Urat, hogy minden rendben legyen.Szeretlek,és nagyon szorítok nektek."

"Nagyon remélem, hogy nem az amire mindannyian gondolunk! Bármi is történt, mi veled vagyunk Peti és kívánunk a családodnak minden jót és legfőképpen egészséget!"

"Majka!!! Ugye nem Édesanyáddal van baj??? Bármi is van,nagyon sajnálom!!Bármiben tudok segíteni szólj!!"

A Székelyhon.ro oldal azt írja, Majka édesanyja súlyos állapota miatt mondta le a koncertet: "Ma délben kaptuk a hírt, hogy Majka az édesanyja súlyos egészségi állapotára hivatkozva nem tudja vállalni a ma esti székelyudvarhelyi fellépést" – nyilatkozta a koncert főszervezője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.