15 éve harcol a rákkal Majka édesanyja

Fotó: Polyák Attila - Origo -
betegség Dundika Majka rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön este Majka egy szomorú videoüzenetben mondta le székelyudvarhelyi fellépését, majd pénteken már arról lehetett olvasni, hogy a műsorvezetőt felmenti a TV2 a munkavégzés alól - csak a vasárnap esti A Nagy Duettre kell megjelennie -, hogy minél többet beteg édesanyja mellett lehessen. Lapinformációk egyébként ezt cáfolják, bennfentesek állítják, hogy Majka természetesen a duett próbáin is részt vesz. 

Az asszony állapota remélhetőleg javult, Majka ugyanis péntek délután szívecskéket és tapsoló kezeket posztolt a Facebook-oldalára.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Majka édesanyja 15 éve harcol a petefészekrákkal. "Egyszer már azt hittem, meggyógyultam. Nemrég azonban ismét kiújult a betegségem, ezért újra kemoterápiára járok. De amióta látom, hogy a fiam milyen nagy boldogságban és szeretetben él Hajnikával és az én drága kisunokámmal, bevallom, hogy sokkal nyugodtabb vagyok. Tudom, hogy Hajnika akkor is gondoskodni fog a fiamról, ha én már nem leszek" - nyilatkozta korábban a Storynak Ibolya néni.

"Az én gondoskodó kisfiam felkereste a legjobb specialistákat az országban, hiszen nagyon aggódik miattam. Soha nem is értettem, hogy miért gondolják róla sokan, hogy egy beképzelt, nagyképű srác, hiszen a fiam mindenkinek segít, akin csak tud. Jólelkű gyerek, aki anyagilag támogat, és minden követ megmozgat, hogy meggyógyuljak" – mondta el akkoriban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.