Szacsvay László olykor hazaviheti feleségét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
baleset Szacsvay László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly augusztus végén tisztázatlan körülmények között kizuhant 4. emeleti lakásuk ablakából Szacsvay László felesége, aki csodával határos módon túlélte a zuhanást, de még mindig rehabilitációs intézetben van. 

Az asszony állapota sokáig válságos volt: súlyos gerinc- és koponyasérüléseket szenvedett, és hosszú hónapokig gépek tartották életben az egyik belvárosi kórház intenzív osztályán. Ám központi idegrendszere ép maradt, így október közepén már egy rehabilitációs intézménybe került, ahol gyógytornával igyekeztek a szakemberek javítani az állapotán.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Blikk úgy tudja, Claudia állapota stabilizálódhatott az elmúlt hónapokban, mivel Szacsvay több alkalommal is hazavihette őt a kórházból.

"Úgy tudom, változatlan a művész úr feleségének az állapota, ugyan néha hazaengedik. Bár az orvosok sok jóval nem biztathatják őket" – magyarázta egy környéken lakó nyugdíjas a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.