Britney Spears kés alá fekszik? Átalakíttatja magát az énekesnő

műtét botox szépészeti beavatkozás Britney Spears énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb hírek szerint a sztár egy minden eddiginél drasztikusabb operációra készül. Bár eddig sem vetette meg a szépészeti beavatkozásokat, a rajongókat így is meglepte a hír. 

Britney Spearsről még év elején kerültek nyilvánosságra olyan hírek, hogy többször is kés alá feküdt az elmúlt hónapokban. Egy barátja nyilatkozata szerint most újból rákattant a dologra, ám egy sokkal durvább plasztikai műtétre készül - írja a Life & Style.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker

A lap állítása alapján a sztár implantátumokat szeretne berakatni az arcába, hogy az tartósan feszes maradjon: "Britney nem szeretne hathavonta orvoshoz járni, ezért régóta gondolkodik egy hosszabb távú megoldáson. Már konzultált is egy menő Los Angeles-i plasztikai sebésszel, és ő ajánlotta neki az implantátumokat" - mondta Britney egyik közeli barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.