Gálvölgyi János nem lehetett ott a lánya esküvőjén: nem engedték ki a kórházból

Fotó: Bielik István - Origo -
betegség esküvő Gálvölgyi János kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hirtelen lett rosszul a színművész a múlt héten, és kórházba került. Emiatt az akkori előadása is elmaradt, hiába várták a nézők. Kiderült, hogy a lánya esküvőjén sem lehetett jelen.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gálvölgyi János egy hirtelen rosszullétet követően kórházba került. A közönség így hiába várta az előadáson, nem tudott megjelenni a színész. Még lánya esküvőjére sem engedték ki.

Fotó: Bielik István - Origo

Több híresség is tiszteletét tette a ceremónián, többek között Csonka András és Havas Henrik is. A színművész viszont nem tudta az oltár elé kísérni a lányát a Blikk információi szerint. A Játékszín honlapján is tájékoztatják a nézőket a műsorváltozásról. Azt írják, hogy a Legyen a feleségem! című előadásuk betegség miatt elmarad, de a megváltott jegyek árát visszatérítik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.