Tragédia! Szívrohamot kapott előadás közben a magyar színész

Forrás: Thinkstock -
szívroham Debrecen újraélesztés Csárdáskirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csárdáskirálynő című operettet játszották Debrecenben, amikor a rendező közölte, hogy Marik Péter rosszul lett és újra kellett éleszteni.

Húsz perccel később kezdődött el a Csárdáskirálynő második felvonása szerda este Debrecenben. A nézők akkor úgy tudták, technikai problémák miatt kell várniuk, de valójában szörnyű tragédia történt.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Miután a darab véget ért Kerényi Miklós Gábor, a rendező elárulta, hogy a főherceget alakító színész, Marik Péter szívrohamot kapott a színfalak mögött és újra kellett éleszteni. Mentővel kórházba szállították a művészt, aki a második felvonásban szerepelt volna. Az intenzív osztályon ápolják a színészt, aki a Budapesti Operettszínház társulatának tagja. Szerencsére már sikerült stabilizálni az állapotát - írja a Dehír.

A történelem legpusztítóbb betegségei: a pestishttp://www.life.hu/drlife/20160704-a-tortenelem-legpusztitobb-betegsegei-a-pestis.htmlAz Egészségügyi Világszervezet a világ 12 legveszélyesebb biológiai fegyvere közé sorolja a pestist. Nem véletlenül: legalább százmillióan vesztették életüket az elmúlt évszázadok alatt a kórokozója által okozott megbetegedésben, amelyet sokáig gyógyíthatatlannak hittek. A Life.hu új sorozatában minden idők legrettegettebb és legnagyobb pusztítást végző betegségeit mutatjuk be. Dr. LifeOrigoDukai Regina komoly szívbetegséggel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20160707-dukai-regina-szivelegtelenseggel-kuzd.htmlA modellnél már gyerekkorában szívelégtelenséget fedeztek fel, ami az idő múlásával egyre intenzívebbé vált, annak ellenére, hogy Regi nagyon odafigyel magára. Dr. Life--Damu Rolanddal újabb tragédia történt: felesége elvetélthttp://www.life.hu/drlife/20160707-damu-roland-parja-a-szules-utan-ujra-teherbe-esett-az-asszony-elvetelt.htmlHiába lett édesanya Damu Edina, nem képes lemondani az alkoholról. Alig egy hónappal ezelőtt újra kórházba került, ám az ott hallott infomrációktól nemcsak neki, de a családjának is leesett az álla. Dr. Life--Somló Tamás nem adja fel, végre jobban vanhttp://www.life.hu/drlife/20160707-somlo-tamas-vegre-jobban-van-javul-az-allapota.htmlÚgy tűnik, használ a kezelés, javul Somló Tamás álapota. A jó hírt közeli barátai is megerősítették.Dr. LifeOrigoÍgy kapott új külsőt a férfi, akinek fél arcát felfalta a rákhttp://www.life.hu/drlife/20160704-eric-moger-brit-ferfi-fel-arcat-felfalta-a-rak-igy-kapott-uj-arcot.htmlEric Mogernél néhány évvel ezelőtt diagnosztizálták a rák egyik igen agresszív fajtáját. A brit férfi emiatt elveszítette a fél arcát, egy speciális eljárásnak hála azonban végre ugyanolyan jó érzéssel néz a tükörbe, mint régen. Vigyázat, megrázó képek következnek! Dr. Life--Végre! Megszólalt Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/drlife/20160706-michael-schumaher-menedzsere-nyilatkozott-allapota-nem-tartozik-kulso-szemlelokre.htmlMichael Schumacher két és fél éve szenvedett súlyos síbalesetet, és azóta alig tudunk valamit az egészségügyi állapotáról. Most végre újra megszólalt Sabine Kehm, a Forma-1-es pilóta menedzsere. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.