Bangó Margit unokája, Tina: "Úgynevezett csőgyomrom lett"

gyomor műtét Tina Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tina volt már 140 kiló, de már 70 kilót is mutatott a mérleg. Az édesanya most drasztikus lépésre szánta el magát, hogy megváltozzon a súlya. 

Tina elmondása szerint pár évvel ezelőtt még jól érezte magát, ha tükörbe nézett, azonban ma már jobban elrejti a testét. Pár héttel ezelőtt az Édes Élet sztárja elhatározta, hogy kés alá fekszik és egy merőben új módszerrel szabadul meg a fölös kilóktól. Az operációt a családból mindenki támogatta - írja a Story Magazin.

Forrás: Facebook/Bangó Margit

"A gyűrű legalább kontroll alatt tartott, és ma már tudom, nekem efféle segítség kell ahhoz, hogy le tudjak fogyni. Így jutottam el nemrég ahhoz az orvoshoz, aki azt javasolta, hogy a fogyás érdekében távolítsuk el a gyomrom 80 százalékát. Belementem. A műtét révén úgynevezett csőgyomrom lett" - nyilatkozta az édesanya, aki egyetlen hét alatt 8 kilóval lett könnyebb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.