Rák elleni küzdelméről vallott Shannen Doherty

mellrák interjú Shannen Doherty könnyek melldaganat kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shannen Dohertyt, a Beverly Hills 90210 színésznőjét nagyon megviseli a rák elleni küzdelem. Egy TV-interjúban könnyek közt tört ki.

Amikor tükörbe néz, már nem azt a nőt látja, aki régen volt. Mélyen ülő szemek, sápadt bőr és egy kopaszra borotvált fej néz vissza az egykor gyönyörű és fitt színésznőre. Shannen augusztus elsején ad egy háromrészes interjút az „Entertainment Tonight” című műsorban. A műsort drámaian harangozzák be, az előzetes pár napja fut az amerikai tévéképernyőkön. A felvételre a színésznő kendőben érkezett.

"Nem tudom, fogok-e még valaha úgy kinézni, ahogy korábban. Nagyon nehéz ez, eszembe jutott az is, hogy vége az életemnek .. már nem gondolok a múltra, csak előre nézek" - mondta szomorúan, miközben könnyek gördültek végig az arcán. "Ha harcolok, biztosan rendben leszek!"

Shannennek minden támogatásra szüksége van, ugyanis úgy hírlik, hogy rosszabbodott az állapota. A színésznőnél 2015 februárjában diagnosztizáltak mellrákot. A haja nagyon megritkult a kemoterápia miatt, így pár héttel ezelőtt leborotválta tincseit. Az erről készült fotókat meg is mutatta közösségi oldalán.

Kiürítették a müncheni vasútállomást és az egyik bevásárlóközpontot http://www.life.hu/news/20160730-kiuritettek-a-muncheni-vasutallomast-es-az-egyik-bevasarlokozpontot-egy-telefonos-bejelentest.htmlMegszületett Lajtai Kati kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160730-megszuletett-lajtai-kati-enekesno-kisfia-mate.htmlKirabolták a riói olimpiára készülő argentin labdarúgó-válogatottathttp://www.life.hu/news/20160730-kiraboltak-a-rioi-olimpiara-keszulo-argentin-labdarugo-valogatottat-csapat-ez-ido-alatt-eppen.htmlHűha! Szépen kikerekedett Liptai Claudia pocakja - Friss fotóhttp://www.life.hu/csalad/20160730-szepen-kikerekedett-liptai-claudia-pocakja.htmlVajna Timi merész ruhában állt kamerák eléhttp://www.life.hu/sztarok/20160730-vajna-timi-meresz-ruhaban-allt-kamerak-ele-rajongoi-odavannak-erte.htmlDér Heni hasán sajtot lehetne reszelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160730-der-heni-enekesno-kockas-hasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.