Val Kilmer nincs jól: nem bírt megszólalni

betegség dagadás nyelv Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kénytelen volt magyarázatot adnia Val Kilmernek arra, miért törölték az összes turnéját. Kiderült, hogy a sztár sajnos nem teljesen egészséges. Azért kellett minden megjelenését lemondania, mert meg sem tudott szólalni.

Nemrég tett pontot a pletykák végére Val Kilmer. Barátja Michael Douglas azt állította róla ugyanis, hogy gégerákkal küzd, ezért nem hallani mostanában felőle. A színész azonban erőteljesen tagadta, hogy bármilyen daganatos megbetegedése volna. A Facebook-oldalán tisztázta a helyzetet és hozzátette, nem tudja, miért nyilatkozott róla ilyeneket kollégája.

Val Kilmer nincs jól: nem bírt megszólalni Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Annak ellenére azonban, hogy egészségesnek vallotta magát, nemrég minden megjelenését le kellett mondania. Val Kilmer kénytelen volt valamilyen magyarázattal szolgálni arra, miért nem láthatják őt a rajongók, így derült ki, hogy a színész meg sem tud szólalni. Val Kilmer nyelve annyira fel van dagadva, hogy nem bír beszélni. "Elmentem a próbára, és azt vettem észre, hogy egyre nehezebb beszélnem" - mondta a színész aki hozzátette, a nyelve meg van dagadva, ezért nem bírt megszólalni - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.