Balázs Fecó szívproblémái miatt már nem bírja az utazást

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
szívprobléma Balázs Fecó repülés egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Be kellett látnia Balázs Fecónak, hogy az a rengeteg stressz és a megerőltetés, ami a koncertekkel jár, már nem való neki. A külföldön élő magyarok hiába hívják, a zenész legnagyobb fájdalmára, nem tud eleget tenni a felkéréseknek, mivel a hosszú utazás nagyon megviseli.

Rengetegen szeretnék még a színpadon látni és hallani Balázs Fecót, de ő már nem tud olyan sok koncertet adni, mint egykor. A hosszú utazások megviselik a zenészt, aki komoly szívproblémákkal küzdött az utóbbi időben. Éppen egy amerikai turnéja közepette lett rosszul, és a 12 órás repülőút is nagyon lefárasztotta. Hazaérve kiderült, hogy három koszorúere is elzáródott, ezért műtéten is át kellett esnie a zenésznek. Ezek után be kellett látnia, nem bírja már úgy az iramot, le kell lassítania.

Nem bírja már az urazást Balázs Fecó Forrás: MTI/Czimbal Gyula

"Megfogadtam a Miami–Budapest 12 órás repülőút végén, hogy soha többet nem utazom ennyit" - mondta az Arckép című műsorban a zenész. Hozzátette, ősszel mehetett volna még Brazíliába és Argentínába, az ottani magyarok is hívták, de már nem tudja vállalni. Az itthoni fellépésekből is kevesebbet bír már el, de saját maga és a közönség miatt még színpadra áll. "Azt az időszakot, ami főleg a nyolcvanas éveket jellemezte, hogy évi 460 koncertet adok, vagy ami akár az előző évek intenzív fellépéssorozatát jelentette, mára a múltba tettem. Mostantól havonta két-három koncertet engedélyezek magamnak, a lelkemnek, a hiúságomnak és főleg a közönséggel való kapcsolatom miatt" - mondta Balázs Fecó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.