"Elmebeteg vagyok" – Pszichológus kezeli a magyar humoristát

Forrás: Viasat3 -
pszichológus humorista Kőhalmi Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kőhalmi Zoltán, a Dumaszínház és a Showder Klub sztárja őszintén vallott a démonokról, amikkel meg kell küzdenie. 

A humoristának sem mindig vidám az élete, Kőhalmi az Echo TV műsorában vallott arról, hogy szakeber segítségére van szüksége ahhoz, hogy megküzdjön a problémával.

Kőhalmi Zoltán pszichológushoz jár Forrás: Viasat3

„Vannak rossz pillanataim, amikor elmebeteg vagyok” – mondta Kőhalmi. A humorista maximalista, egy-egy fellépésén vagy hibáján nagyon sokáig rágódik, nem tudja elengedni őket, ráadásul szorongó alkat is.

„Járok pszichológushoz pár éve. Elég sok furcsaságom van. Nehéz ember vagyok, kényszeres alkat. Gyerekkoromban voltak kifejezetten kényszeres tevékenységeim, gondolataim. Nagyon nehezen szabadulok a rutinjaimtól, általában szeretem mindig ugyanazokat csinálni, ragaszkodom a kapaszkodóimhoz. Érdekem, hogy ebből kilépjek, ezért járok pszichológushoz, ami egyébként annak is ajánlanék, akinek nincs semmi gondja.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.