Hódi Pamela kamera Berki Krisztián (TV2) sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela életét egy súlyos betegség nehezíti meg, a klausztrofóbia. Már attól kikészül, ha egy játék során betekerik a testét.

Berki Krisztián pszichológushoz vitte menyasszonyát, ugyanis szerinte szerelme klausztrofóbiája olyan méreteket öltött, amit szakembernek kell kezelnie. Természetesen az Édes élet kamerái rögzítették a beszélgetést: az orvos kérdezni kezdte Pamelát azzal kapcsolatban, mit érez olyankor, amikor rátör ez a pánikszerű roham.

A celebmami nem tudott elmondani egyetlen mondatot sem, ugyanis azonnal sírva fakadt.

Krisztián viszont átvette a szót, és elmesélte, hogy kedvese olyan erős fulladásban és remegésben tört ki például az Ezek megőrültek című műsorban, amikor fóliával kezdték betekerni a testét, hogy össze is esett, mire odasietett hozzá.

Pamela szerint ez a pánikszerű klausztrofóbia nem nehezíti meg a mindennapjait, és csak ritkán érzi az ezzel járó szörnyűségeket, így azt sem tartja szükségesnek, hogy kezelésen essen át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.