Janics Natasa súlyos betegséget kapott

Forrás: Facebook/Janics Natasa -
Janics Natasa betegség sportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros olimpiai bajnok kajakozót komoly betegség döntötte le a lábáról. 

Janics Natasának ki kell hagynia az idei szezont, mert egészségügyi állapota még nem engedi, hogy a régi formájának megfelelően tudjon készülni a megmérettetésre.

Elmondása szerint nehéz megterveznie a jövőt, de hallani sem akar arról, hogy ne folytatná a versenyzést. Natasa az olimpiát követően 3 hét szabadságra ment, majd nem sokkal ezután diagnosztizálták a súlyos betegségét, amit nem szeretne ennél konkrétabban kifejteni - írta meg a NemzetiSport.

Dusev-Janics Natasa túl van a betegsége nehezén Forrás: Facebook/Janics Natasa

Annyit azonban elárult, hogy átesett egy műtéten, amelynek köszönhetően már jobban érzi magát, és újra edzeni kezdett. Természetesen még nem tud gőzerővel sportolni, de szép lassan majd minden visszatér a régi kerékvágásba.

"Futni tudok, de minden más nehezen megy. A minap, ha nem is őszintén, de nevettem magamon, amikor húsz kilóval fekve nyomtam – rendszerint százhússzal szoktam..."

Egy ideig még reménykedett benne, hogy utoléri magát, de mostmár biztos, hogy a fizikai korlátok miatt a mostani szezon szóba sem jöhet. Sajnos nem ez az első alkalom, hogy a híres sportoló egészsége rakoncátlankodik, 2014-ben gerincsérv miatt kellett megműteni. Akkoriban elárulta, hogy komoly fájdalmai voltak, de a szülés kapcsán is traumáról számolt be.

Nem állhat színpadra Törőcsik Mari - Orvosai eltiltottákhttp://www.life.hu/drlife/20170118-nem-allhat-szinpadra-torocsik-mari-kivizsgalasokra-jar.htmlAhogy írtunk is róla, a Nemzeti Színház hírül adta, betegsége miatt elmaradnak Törőcsik Mari előadásai. A színésznő azt állítja, jól van, de orvosai tanácsára nem állhat most színpadra. Dr. Life--Az alulműködő pajzsmirigy is okozhat súlygyarapodásthttp://www.life.hu/drlife/20170111-a-pajzsmirigy-alulmukodese-okozhat-sulygyarapodast.htmlFáradtság, levertség, súlytöbblet, amitől sehogy sem tudsz megszabadulni – ezek mind előjelei lehetnek egy igen komoly megbetegedésnek. Dr. Life--Lang Györgyi uszodába jár: a vízben állni és még járni is tudhttp://www.life.hu/drlife/20170117-lang-gyorgyi-uszni-jar-a-vizben-allni-es-jarni-is-tud.htmlMár majdnem egy évtizede annak, hogy Lang Györgyi kerekesszékbe kényszerült a szklerózis multiplex miatt. Kedvét azonban nem szegte a betegség, így is igyekszik úgy élni, mint azelőtt. Úszni is jár, ugyanis a vízben könnyen mozog. Dr. LifeOrigoBorzalmas videó: így tört ketté egy súlyemelő gerincehttp://www.life.hu/drlife/20170117-sulyemelo-gerince-tort-kette-felvetel-keszult-a-balesetrol.htmlBorzalmas videó kering a neten: a felvételen az a pillanat látható, ahogy egy súlyemelő nem bírja a terhet, és összecsuklik. A videó mellé egy fotó is került arról, hogy a gerince tulajdonképpen kettétört a súly alatt. Dr. LifeAFPAgydaganat miatt esett ki egy fiatal lány szeme: durva fotók!http://www.life.hu/drlife/20170117-agydaganattal-kuzd-a-lany-akinek-kiesett-a-szeme.htmlThaiföldön él az a beteg kislány, akit agydaganattal műtöttek kétszer is, miután az egyik szeme kifordult a helyéről. Dr. LifeThinkstockA fiatal lány autoimmun beteg, és még napfényre sem mehet http://www.life.hu/drlife/20170117-napallergiaval-is-kuzd-a-rakos-fiatal-no.htmlNem csak autoimmun betegséggel, hanem még a napfény ellen is küzd a fiatal lány. Ezek külön-külön is borzalmasak, ám együtt elképesztően nehézzé teszik a fiatal nő életét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.