Stohl András terápiás hobbinak hódolt: kipróbálta a festést

Forrás: Origo -
terápia Stohl András festés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András festeni kezdett - így tud kikapcsolni a sztár.

Stohl András szeret új dolgokat kipróbálni, főleg olyanokat, amik jó hatással vannak rá. A színművész ezúttal valami olyasmibe fogott, ami nagyon távol állt tőle: festeni kezdett. Stohl András azelőtt egy pálcikaembert is alig tudott lerajzolni, de tavaly októberben mégis sikerült neki egy gyönyörű festmény elkészítenie. Ez ráadásul terápiának is kiváló, hiszen addig nem idegeskedett a mindennapi dolgokon, és a magánéleti válságán sem.

Stohl András terápiás hobbival próbálkozott Forrás: Origo

"A festés jót tesz a testnek és a léleknek. Kikapcsol, feltölt, így akár terápiás célokra is kiváló. Itt se számlákon,

se csúszós úton, se egyéb dolgokon nem kell agyalni,

csak a színek, a vonalak és a formák játszanak szerepet" - mondta Moldvai Réka a hot! Magazinnak, aki Andrást instruálta a festés során. Elárulta azt is, a színész nagyon jól választott mintát, az Afremov-festmény - melyet lemásolt - a kontrasztos színei miatt tudományosan is boldogságszintre emeli az embert, ebbe András ösztönösen beletrafált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.