Demi Lovato kigyógyult a szenvedélybetegségeiből

Forrás: AFP/Christopher Polk -
Demi Lovato alkoholizmus szenvedélybetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Lovato komoly alkoholproblémákkal és drogfüggőséggel küzdött, ám az elmúlt 5 évet alapul véve talán kijelenthetjük: az énekesnő meggyógyult. 

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, a szexi fiatal sztár nem vetette meg sem az alkoholt, sem a drogokat. A 24 éves amerikai nő korábban már részletesen elmesélte, hogy anno 30 percet sem bírt ki kokain nélkül, még a repülő fedélzetére is magával vitte szokásos adagját.

Demi Lovato hálás a környezetének, amiért segítették a gyógyulásában Forrás: AFP/Christopher Polk

Nemrég azonban újból terítékre került Demi régi életének árnyoldala, de kivételesen pozitív értelemben, ugyanis úgy tűnik,

a fiatal sztár túl van a függőségi időszakon.

Azt is bevallotta, hogy a családja nélkül nem járt volna sikerrel, az ő támogatásukkal sikerült elérnie a célját.

"Büszke vagyok magamra, de azzal is tisztában vagyok, hogy nem jutottam volna idáig a családom és a barátaim segítsége nélkül, hiszen ők végig támogattak. Köszönöm mindenkinek, aki mellettem volt és hitt bennem" - írta meg az ENews.

Demi Lovato még sosem volt ilyen szexi: Fotó!

A híres énekesnő igen magasra tette a lécet: nehéz lesz versenyezni a most közzétett szexi fotójával. Teljesen másképp néz önmagára, mióta megszabadult a súlyfeleslegétől. Nézd meg a fotóját itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.