Halálos beteg fia miatt akart öngyilkos lenni egy anya: Videó!

Forrás: Shelley Simmonds -
betegség öngyilkosság gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan betegséget diagnosztizáltak a 4 éves kisfiúnál, melyre a mai tudomány nem ismer gyógymódot. Az édesanya teljesen összetört a hír hallatán.

A kisfú Duschenne izomsorvadásban szenved, melynek következtében még mindig képtelen járni, pedig már elmúlt 4 éves. 7 hónapos volt Fraser, mikor megállapították nála a gyógyíthatatlan betegséget.

Az angol származású édesanyja nem tudta feldolgozni a hírt, teljesen kétségbeesett, már az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében.

Az édesanya eleinte nem tudta elfogadni a fia betegségét Forrás: Shelley Simmonds

"Megkérdőjeleződött bennem, hogy képes lennék-e nélküle folytatni. Nem hiszem, hogy tudnám, ezért voltak olyan pillanatok amikor úgy éreztem, egyszerűbb lenne most véget vetnem az életemnek. A lányom állított meg" - mesélte az elkeseredett anya.

Később azonban már erőre kapott, és adománygyűjtésbe kezdett. Szeretné ha az orvostudomány megtalálná a megoldást a kisfiú betegségére.

A kisfiú már 4 éves, de még mindig nem tud járni Forrás: Shelley Simmonds

"Lehet, hogy az általam keresett gyógymód nem fog időben érkezni. De ha a cselekedetemmel hozzájárulhatok ahhoz, hogy egy másik ilyen betegséggel küzdő embert később meggyógyíthassanak, akkor is megérte. Ez visz előre. Fraser élete hatalmas célt szolgál" - írta meg a Mirror.

Imádkoztak a beteg gyerekért, de gyógyszert nem adtak neki

A gyereknevelés felelősséggel jár, és bizony be kell látni, hogy nem mindenki alkalmas a szülői szerepre. Ezt az állítást a következő anyukák és apukák példája sajnos tökéletesen alá is támasztja. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.