Jennifer Lopez egy kórházban fekszik?

Forrás: Instagram -
énekesnő kórház Jennifer Lopez kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű hírek keltek szárnyra a közelmúltban: állítólag Jennifer Lopez kórházban van. 

Jennifer Lopez többek között arról is híres, hogy olyan elképesztő mozgása van, mint keveseknek. Éppen ezért a színpadon nem csak a megjelenésével és az énekhangjával tudja elvarázsolni a közönségét, hanem a tánctudásával is.

Ám egy amerikai hírportál szerint

a sztáranyuka nemrég kórházba került,

ugyanis egy szexi hátrahajlós mozdulat közben nagyon meghúzta a hátát.

Lehet, hogy Jennifer Lopez kórházban van? Forrás: Instagram

"Lopez azonnali kezelésre szorult a Las Vegas-i koncertje után. A pontos állapotáról még nincs hír, de vélhetőleg komoly sérülést szenvedett" - írta a celebekkel foglalkozó lap.

Egy másik újság szerint azonban nem eszik olyan forrón a kását: a koncertje után még egy zártkörű partyn is részt vett, ahol hajnalig bulizott az új pasijával, Alex Rodriguezzel. A futótűzként terjedő hírek eléggé ellent mondanak egymásnak, de mi reméljük, hogy az utóbbi teória az igaz, és a 47 éves szépség nem került kórházba.

Jennifer Lopez szinte félmeztelenül gálázott: Fotó!

Jennifer Lopez gyakorlatilag csak olyan ruhakölteményeket vett magára a neves alkalomra, amelyek egytől-egyig sokat mutattak a sztáranyuka csodás testéből. A 47 éves énekesnő nem mindennapi szerelésekben érkezett a Billboard gálára is.

Arctérkép segíthet egy betegség felismerésébenhttp://www.life.hu/drlife/20170606-betegseget-jelezhet-a-megvaltozott-arcbor.htmlFoltok jelennek meg az arcbőrödön, vagy bármilyen olyan elváltozás, amit nem látsz indokoltnak? Sok mindent elárulhat az egészségügyi állapotodról. Dr. Life--Egy kutatás szerint a szőrös férfiak okosabbakhttp://www.life.hu/drlife/20170605-a-szoros-ferfiak-okosabbak-mint-a-szortelen-tarsaik.htmlGondolnád, hogy a testszőrzet összefüggésben van az illető intelligenciájával? Állítólag a szőrös pasik okosabbak a szőrtelen társaiknál. Dr. Life--Vulvodynia: a női nemi szerv depressziója?http://www.life.hu/drlife/20170605-furcsa-noi-nemi-betegseget-talaltak-az-orvosok.htmlVulvodyniának hívják azt a nemi betegséget, amit kezelni ugyan még nem nagyon tudnak, de legalább már van neve. Dr. Life--Terhes lett a nőként született férfi: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170602-terhes-lett-a-ferfi-aki-nonek-szuletett.htmlÁldott állapotban van egy amerikai férfi, aki eredetileg nőként született. Dr. LifeOrigoSzakember segít Brad Pittnek és a fiának http://www.life.hu/drlife/20170601-ugyanoda-jar-pszichologushoz-brad-pitt-es-a-fia.htmlFelkészült lesifotósok kapták lencsevégre, ahogy Brad Pitt és a nagy fia, Maddox épp pszichológushoz igyekeznek. Dr. LifeOrigoHalálos beteg fia miatt akart öngyilkos lenni egy anya: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170601-vegezni-akart-magaval-egy-no-a-halalos-beteg-fia-miatt.htmlOlyan betegséget diagnosztizáltak a 4 éves kisfiúnál, melyre a mai tudomány nem ismer gyógymódot. Az édesanya teljesen összetört a hír hallatán. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.