"Kutya bajom" - Gesztesi Károly napi három órát edz

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
forgatás orvos Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naponta három órát edz és egy alapos orvosi vizsgálaton is részt vett nemrég Gesztesi Károly, aki egy igen mozgalmas évnek néz elébe.

Eseménydús év vár Liptai Claudia exférjére, Gesztesi Károlyra, aki A miniszter félrelép című színdarabban játssza az egyik főszereplőt, emellett pedig egy tévés munkába is belevág, amelyről egyelőre nem árult el részleteket. Emiatt nagyon fontos, hogy jó kondiban legyen, és egészsége érdekében az életmódjára is nagyon odafigyel.

"Teljes körű egészségügyi kivizsgálásra adtam a fejem. Panasz nélkül mentem el az orvoshoz, minden értéket kielemeztek, amelynek eredményeként megállapították, hogy kutya bajom, és a következő 55 évemnek is bátran nekivághatok! Rengeteg élsportoló barátom van, akiknek a versenyek miatt kötelező orvosi vizsgálaton kell átesniük, és úgy gondoltam, nekem sem ártana egy nagylabor. Emellett már fél éve elkezdtem a napi három óra edzést, reggel sportolok, aztán vár a munka." – árulta el az 54 éves színész a Blikknek, majd hozzátette, már a két ünnep között és szilveszterkor is dolgozni fog.

Gesztesi Károly nagyon odafigyel egészségére Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.