Tüdőrákkal küzd a 100 Folk Celsius frontembere, Orbán József

Forrás: Facebook/100 Folk Celsius -
betegség Orbán József rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tüdőrákkal kezelik a 100 Folk Celsius frontemberét, Orbán Józsefet. Régóta tudni lehet, hogy súlyos betegséggel küzd, de a diagnózisról most először nyilatkozott.

Orbán József októberben vitték kórházba azután, hogy erős nyomást érzett a mellkasában. Hamarosan kiderült, súlyos betegséggel küzd, kezeléseket kap és nagyon gyengének érzi magát. Eddig azonban nem lehetett tudni, hogy pontosan mi baja, a súlyos diagnózisról most először beszélt: az orvosok tüdőrákot diagnosztizáltak nála. A 74 éves énekes immár túl van öt kemoterápiás kezelésen, hullik a haja, és nagyon keveset eszik-iszik, ugyanakkor belül erősnek érzi magát és kitartóan küzd, bízik a gyógyulásban.

Egy röntgenfelvételen felfedeztek egy fekete foltot, és kiderült, hogy daganat. Aztán jött a pár napos bizonytalanság, amíg meg nem érkezett a biopszia eredménye. Amikor az orvos közölte velem, hogy rosszindulatú tüdődaganatom van, pár másodpercre lemerevedtem. A barátaim, a rajongóim szeretete, a színpad, valamint a kedvesem, Ildikó tartják bennem a lelket. Ezért is tudom: meggyógyulok majd! Meg kell gyógyulnom!" – idézi Orbán József szavait a Ripostból a Blikk.

Orbán József tüdőrákkal küzd Forrás: Facebook/100 Folk Celsius

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.