Elmesélte történetét a lány, akiről az anyja éveken keresztül azt hazudta, hogy rákos

Forrás: facebook.com/hannah.milbrandt -
betegség Hannah Millbrandt rák hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hannah Millbrandt éveken keresztül azt hitte magáról, hogy vágstádiumos rákos. Édesanyja hét éves kora óta ezt hazudta mindenkinek, hogy az emberek együttérzését kihasználva pénzhez jusson. Elképesztő történetét a Mirrornak mesélte el.

Hannah hét éves volt, amikor köhögni kezdett, így az édesanyja orvoshoz vitte. Onnan hazatérve azt hazudta a családnak, hogy a kislány rákos, a gerincén vannak daganatok, és majdnem biztos, hogy sosem fog meggyógyulni. Hanna élete innentől megváltozott: mindenhova maszkban kellett mennie, nem játszhatott a barátaival. A pénz azonban folyt a családhoz: többen is gyűjtést szerveztek a gyermek gyógykezelésére. Körülbelül 8 millió forintnak megfelelő angol font jött össze, amit az asszony természetesen teljesen másra fordított.

Hannah-tól az édesanyja vette el a gyerekkorát Forrás: facebook.com/hannah.milbrandt

Az édesanya nagyon ügyelt arra, hogy a lánya betegnek tűnjön, semmitől sem riadt vissza. Többféle gyógyszert is adott neki, hogy mindig rosszul érezze magát. Éjjel bekötözte a gyerek hátát, reggel pedig azt hazudta neki, hogy kemót kapott. A haját is leborotválta, amikor aludt, aztán azt hazudta, hogy az ápolónő vágta le, meert hullani kezdett a kezeléstől.

Az édesanyát aztán Hannah egyik tanára buktatta le, aki észrevette, hogy nem úgy nő vissza a kislány haja, ahogy a dagantos betegeknek szokott. A pedagógus feljelentést tett a rendőrségen. Az asszonyt lecsukták, hat és fél év börtönt kapott. A lány apja ugyan semmit sem tudott a csalásról, de ő is rács mögött végezte. Hanna anyja már kiszabadult, és fel is kereste lányát, de ő nem állt szóba vele, hiszen tönkretette a gyerekkorát.

Hanna most 21 éves, és boldog párkapcsolatban él. Egyetemre jár, szociális munkásnak tanul. Minden vágya, hogy árva gyereken segíthessen, velük foglalkozhasson.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.