Megszólalt műtétje után Székhelyi József

Forrás: MTI/Soós Lajos -
operáció műtét áttétképződés tüdőrák rák Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tüdőrákkal küzdő Székhelyi József elárulta, túlvan a műtéten: az operáció jól sikerült, minden remény megvan a felépülésre.

Mint ahogy arról a Life.hu is beszámolt, megműtötték a tüdőrákkal küzdő Székhelyi Józsefet, akinél nemrég áttéteket találtak az orvosok. A színész a beavatkozás előtt azt mondta, egy ideig biztosan nem hallhatunk majd róla, mert csak a felépülésre akar koncentrálni, most mégis nyilatkozott a műtétjéről.

Jelentem, a műtét csodálatosan sikerült! Igaz, még borzasztó gyenge vagyok és a beszédhez is komoly energiákat kell mozgósítanom, de minden remény megvan arra, hogy felépüljek. A műtét segített abban, hogy a most következő immunterápia is sikeres legyen. A fájdalmaim varázsütésre megszűntek, és sikerült a csontáttéteket „bebetonozni", vagyis megállítani a terjedést" – nyilatkozta a Ripostnak bizakodva.

Székhelyi József túlvan a műtéten Forrás: MTI/Soós Lajos
Hormonális betegségek állhatnak a fogyási képtelenség hátterébenhttp://www.life.hu/drlife/20180722-hormonalis-betegsegek-allhatnak-a-fogyas-keptelenseg-hattereben.htmlKevés dühítőbb dolog van annál, mint amikor életmódot váltottál, egészségesen táplálkozol, és nap mint nap ott vagy az edzőteremben is, mégsem mozdulnak a kilók. Egy darabig hitegetheted magadat azzal, hogy az izom nehezebb mint a zsír és azért stagnál a mérleg nyelve. Ez egy bizonyos fokig igaz is, de azt jó, ha tudod, egy-két kiló izom is komoly munkával alakul ki. Ráadásul, ha centiben sincs változás, a legjobb, ha utána jársz, mi a gond. A fogyási képtelenség vagy nehézség mögött komoly hormonális problémák állhatnak. Dr. LifeOrigoSzakértő figyelmeztet: hajtsd le a WC tetejét lehúzás előtthttp://www.life.hu/drlife/20180722-szakerto-figyelmeztet-hajtsd-le-a-wc-tetejet-lehuzas-elott.htmlSzakértő elárulta, nagy hibát követünk el akkor, ha azelőtt húzzuk le a WC-t, hogy a fedelét lehajtottuk volna. Dr. Life--Jótékony hatású lehet napi egy sörhttp://www.life.hu/drlife/20180722-jotekony-hatasu-lehet-napi-egy-sor-fontos-a-mertek.htmlAzt, hogy a mértéktelen alkoholfogyasztás káros, mindenki tudja. Azt azonban, hogy a teljes absztinencia vagy a mértékletes "ivás" az egészségesebb-e folyton kutatják. Most éppen arról lehet olvasni, hogy napi egy sör kifejezetten egészséges. Dr. LifeOrigoRosszul lett a 193. balatonfüredi Anna-bál egyik vendégehttp://www.life.hu/drlife/20180721-rosszul-lett-a-193-balatonfuredi-annabal-egyik-vendege.htmlSzombaton rendezték meg a 193. balatonfüredi Anna-bált, ahol 500 vendég jelent meg, közöttük a város vezetése, neves közéleti személyek, valamint ismert emberek. A lányok - mint mindig - gyönyörűek voltak - a rendezvényről, amelyen a Life.hu riportere részt vett, később videót is mutatunk. Dr. Life--Joseph Merrick, az elefántember Próteusz-szindrómában szenvedhetetthttp://www.life.hu/drlife/20180720-joseph-merrick-az-elefantember-proteusz-szindromaban-szenvedett.htmlA genetikai betegségek nagy részére az orvostudomány a mai napig nem találta meg a válaszokat. Hogy melyik gén és hogyan módosul, az sok esetben utolérhető, azt is lehet tudni, hogy örökletes a legtöbbjük, ám nem gyógyíthatók. Genetikai betegségben szenvedett Joseph Merrick, akit az utókor elefántemberként emleget és talán a legdeformáltabb személy volt a történelemben". De ki volt Joseph Merrick és valójában milyen betegség torzította el testét? Dr. LifeOrigoAz Országos Mentőszolgálatnál járt Vajna Timihttp://www.life.hu/drlife/20180720-az-orszagos-mentoszolgalatnal-jart-vajna-timi-ujraelesztes.htmlVajna Timi videóüzenetben hívja fel a figyelmet arra, mennyire fontos, hogy mindenki elsajátítsa az újraélesztés helyes módszerét. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.