plasztikai műtét torzulás Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna elárulta, torzulást okoztak személyiségében a plasztikai műtétei.

Kelemen Anna már négy mellplasztikán, orrplasztikán és számos szájnagyobbításon van túl. Az egykori playmate elárulta, jól tudja, a sok átalakítás torzított a személyiségén.

Az elsőt nagyon hamar megszokja az ember, és elmegy a saját testének a normális látása. Nálam ez elég hamar megtörtént. (...) Biztos van ízlésficamom, mert nekem tetszenek a nagy mellű, kis orrú, felhúzott arcú hollywoodi rémek, akik senki másnak nem tetszenek. Biztos, hogy okozott torzulást a személyiségemben a plasztika: olyanná váltam, aki nagyon meg akar felelni a saját elvárásainak” – idézi a Bors a modell szavait az RTL Klub műsorából.

Kelemen Anna személyisége eltorzult a plasztikai műtétek miatt Forrás: Kelemen Anna - Insta

Kelemen Anna azt is bevallotta, további plasztikai műtétek gondolatával kacérkodik. Szerencsére eddig az orvosoknak sikerült lebeszélniük róla.

Jó, hogy féken tartanak az orvosok, mert a fenékimplantátumok is elkezdtek érdekelni. Hozzáteszem: Magyarországon olyan lánnyal nem találkoztam, akinek valóban szép a feneke. Nekem a nagy popsi, nagy cici, nagy száj, kicsi orr bejön, bár tudom, hogy nagyon közönséges.”

Majdnem 500 métert zuhant néhány másodperc alatt Emiliano Sala gépehttp://www.life.hu/sztarok/20190227-majdnem-500-metert-zuhant-nehany-masodperc-alatt-emiliano-sala-gepe.htmlEmiliano Sala Franciaországból Walesbe tartott egy magánrepülővel, de a gép nem ért célba. Mint kiderült, a pilóta súlyos mulasztásokat követett el. TV + Sztárok--Helyi szervezési hiányosságok miatt elmarad Curtis kolozsvári koncertjehttp://www.life.hu/sztarok/20190227-helyi-szervezesi-hianyossagok-miatt-elmarad-curtis-kolozsvari-koncertje.htmlElmarad Curtis és a BSW csütörtöki koncertje. A történtekről nem az előadók tehetnek. TV + Sztárok--Növényi Norbertnek nem kell börtönbe mennie, de így is 30 milliót bukott a vád miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-novenyi-norbertnek-nem-kell-bortonbe-mennie-de-igy-is-30-milliot-bukott-a-vad-miatt.htmlNövényi Norbert adócsalási és magánokirat-hamisítási ügybe keveredett, és bár nem kell börtönbe mennie, így sem örülhet: mindenét elvesztette. TV + Sztárok--39 napra lecsukták Kozsót Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190227-39-napra-lecsuktak-kozsot-amerikaban.htmlAmerikia börtönben köszöntötte az új évet Kozsó, akit január elsején a bevándolásügyi hivatal emberei emeltek ki a miami repülőtéren. Órákon át faggaták, végül a rácsok mögött találta magát.TV + Sztárok--Tangában villantotta meg formás fenekét Bódi Sylvi – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-tangaban-villantotta-meg-formas-feneket-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi ismét megvillantotta formás hátsóját. TV + SztárokOrigoGyermekük születése óta először randizott Kiss Ramóna és Lékai Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-gyermekuk-szuletese-ota-eloszor-randizott-kiss-ramona-es-lekai-mate.htmlKiss Ramóna és Lékai Máté gyermekük születése óta először randizott kettesben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.