Édesanyja állítja, Britney Spears továbbra sincs jól

Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson -
édesanya idegösszeomlás Britney Spears pszichiátria édesapa kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears édesanyja szerint az énekesnő nincs jól.

Britney Spears először 2012-ben kapott idegösszeomlást, ami után a bíróság az édesapját jelölte ki számára gyámnak. Csakhogy Jamie Spears egészségi állapota az utóbbi időben alaposan megromlott: többször is meg kellett műteni. Az énekesnőt ez szörnyen érintette, újra összeomlott, és 30 napot töltött a pszichiátrián.

Bár a legutóbbi hírek már arról szóltak, hogy újra jól van, a TMZ szerint az édesanyja ezt cáfolja. Olyannyira, hogy bírósághoz fordult: szeretne ő is részt venni Britney gyámságában, a lánya ugyanis nincs olyan állapotban, hogy megfelelő döntéseket hozzon, és ez probléma.

Britney Spears továbbra sincs jól Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson
Kiderült, miért kellett kórházban szülnie Meghan hercegnénekhttp://www.life.hu/drlife/20190508-kiderult-miert-kellett-korhazban-szulnie-meghan-hercegnenek.htmlArról szóltak a hírek, hogy Meghan hercegné a Frogmore Cottage-ban található otthonukban szeretné világra hozni első gyermekét, ám mégis kórházba kellett sietniük. Most az is kiderült, hogy ennek mi lehetett az oka. Dr. Life--Agyérgörcs miatt kórházba került Demjén Ferenchttp://www.life.hu/drlife/20190508-agyergorcs-miatt-korhazba-kerult-demjen-ferenc.htmlA Blikk úgy tudja, hogy agyérgörcs miatt kórházba szállították Demjén Ferencet. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoEgy baleset miatt reggelre minden emlékét elveszíti egy tinédzserhttp://www.life.hu/drlife/20190507-egy-baleset-miatt-reggelre-minden-emleket-elvesziti-egy-tinedzser.htmlEgy amerikai tinédzser reggelre minden emlékét elveszíti egy másfél évvel ezelőtt történt baleset óta. Dr. LifeOrigoOlivia Newton-John küzd a rákkal, visszavonul a nyilvánosságtólhttp://www.life.hu/drlife/20190506-olivia-newtonjohn-kuzd-a-rakkal-visszavonul-a-nyilvanossagtol.htmlSaját bevallása szerint felkészült a halálra Olivia Newton-John. A 70 éves színésznő küzd a rákkal, visszavonul a nyilvánosságtól, hogy a gyógyulására és a jótékonysági munkájára koncentrálhasson. Dr. Life--Csaláncsípéssel gyógyítja ez a férfi a szénanáthájáthttp://www.life.hu/drlife/20190429-csalancsipessel-gyogyitja-ez-a-ferfi-a-szenanathajat.htmlÉrdekes módszert választott allergiája és szénanáthája gyógyítására Goran Pavlovic. Azt állítja, hogy a csalánnak köszönhetően 3 éve nem szenved a kellemetlen tünetektől. Dr. LifeOrigoPikali Gerda fülében hetedikes korában daganatot találtakhttp://www.life.hu/drlife/20190503-pikali-gerda-fuleben-hetediket-koraban-daganatot-talaltak.htmlPikali Gerda most először beszélt arról, hogy gyerekkorában daganatot találtak a szervezetében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.