Csaláncsípéssel gyógyítja ez a férfi a szénanátháját

Forrás: Shutterstock -
bőr allergia csalán szénanátha gyógymód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes módszert választott allergiája és szénanáthája gyógyítására Goran Pavlovic. Azt állítja, hogy a csalánnak köszönhetően 3 éve nem szenved a kellemetlen tünetektől. 

A tavasz beköszöntével sokan szenvednek a szénanátha tüneteitől. A Mirror cikke szerint egy Goran Pavlovic nevű férfi most megosztotta, hogy három éve egy egyszerű, ám nem épp kellemes módszernek köszönhetően teljesen tünetmentes.

Csalánnal dörzsöli magát minden héten a férfi Forrás: Shutterstock

Pavlovic azt állítja, hogy egy öreg embertől kapta a tanácsot, miszerint rendszeresen csípje meg bőrét a csalánlevéllel. A tavasz beköszöntével így a férfi minden héten egyszer csalánlevelet dörgöl a kezéhez. Egészen őszig végzi a műveletet, azt állítja, három éve teljesen tünetmentes.

"Úgy tűnik, hogy az immunrendszerem teljesen a csalánra koncentrál, és elfelejti a pollent" – nevetett a férfi, aki bombabiztosnak tartja a módszert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.