Pásztor Erzsit szürkehályoggal műtötték, vezetés közben vette észre, hogy nem lát jól

Fotó: Polyák Attila - Origo -
műtét látás szürkehályog vezetés Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végbélrákjáról nyilatkozott nemrégiben Pásztor Erzsi. A színésznőt azonban nemcsak ez a betegség támadta meg az utóbbi időben, hanem a szürkehályog is.

„Három színházban három szerepem van, nem hiszem, hogy jövőre újat próbálok. Gondoljanak bele, 83. évemben vagyok, elég sikeresek az előadásaim, talán maradnak jövőre is a repertoáron. Ha nem, akkor ennyi volt és elértem, amit akartam. Ennyi idősen játszani ajándék, hiszen fiatalok vannak munka nélkül” – fejtette ki a Borsnak Pásztor Erzsi, aki nemrégiben a Rákgyógyítás.hu-nak mesélt végbélrákjáról és gyógyulásáról. Ma már ugyanúgy él, mint a betegség előtt, szerencsére teljesen meggyógyult.

Ám nem csak a rákkal kellett megküzdenie, a látásával is gondok adódtak.

Pásztor Erzsi szürkehályogjáról mesélt Fotó: Polyák Attila - Origo

„Dolgoztam egész nap és Balatonfüredre vittem az unokámat este. Kilenckor indultunk, és az autópályán egyik pillanatról a másikra azt éreztem, hogy nem tudom felmérni a köztem és az előttem lévő kamion közti távolságot. Kivert a verejték, rettegtem, hogy baj lesz, ráadásul ott volt velem a gyerek, de tudtam, hogy menni kell. Lépésben haladtunk a pályán, másnap azonnal mentem az orvoshoz, ahol megkaptam a diagnózist. Nagyon gyorsan megműtöttek, azóta pedig jobb, mint újkorában. Hosszú utakat már nem teszek meg, de a városban szívesen furikázom. Vezetés közben nem is kell szemüveg, csupán olvasáshoz használok néha, ha túl kicsik a betűk” – osztotta meg a lappal a színművésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.