A boldog dél-afrikai házaspár repesett az örömtől első fiúgyermekük születésekor, mígnem egy hónap múlva rájöttek, hogy valójában kislányuk van.

www.dailymail.co.ukA csecsemő, Kenneth Hiscock férfi nemi szervekkel született, és még az orvosok is megerősítették, hogy fiú. Az édesanya, Madeleshia, és férje, Kenneth mindenkinek büszkén elújságolták, hogy megszületett az első fiuk. A szülők bevásároltak kék babaruhákból és fiújátékokból, de nem sokkal a baba születése után észrevették, hogy valami nem stimmel. Visszavitték a kórházba, és az orvosok egy sor vizsgálat után közölték, hogy Kenny valójában lány.

A csecsemőnél egy ritka genetikai rendellenességet, veleszületett mellékvesekéreg-túltengést diagnosztizáltak, amely egy enzimhiány következtében rendellenes férfi nemi hormon termelődést okoz. Ez váltotta ki a nemi szervek megnagyobbodását, amely így először férfi nemi szervnek tűnt. A 15 ezerből egy embert érintő betegségre nem létezik gyógymód, de naponta szedett kortizollal kezelhető.

A házaspár Kennyt McKenzi névre keresztelte át, és mindent elkövetnek azért, hogy a lehető legnormálisabb életet biztosítsák neki. A február 15-én született gyermek már tízhónapos, és a családja gőzerővel kutatja a rendelkezésre álló orvosi kezeléseket. Bár az orvosok szerint a ritka rendellenesség következtében a csecsemő valójában se nem fiú, se nem lány, hanem valahol a kettő között, a szülők mégis mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehetőségekhez képest a legnormálisabb életet biztosítsák számára.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Korábban:

Csoda! 73 dekásan született és életben maradt 
Durva méretekkel született a kislány! 
Két fejjel született egy csecsemő! Videó