Maláriás lett az év elején George Clooney Szudánban, ahol a népszavazás miatt járt. A színész már felgyógyult - utazásáról a Larry King helyét átvevő Piers Morgan műsorában beszélt a CNN amerikai hírcsatornán.

Clooney többször járt Szudánban, és már másodszor lett maláriás. Az Oscar-díjas művész szerint saját esete is azt mutatja, hogy a megfelelő gyógyszerekkel a malária halálos ítélet helyett jól kezelhető tíznapos betegség lehetne.

A színész-rendező viccelődött fertőzésén, Afrika iránti elkötelezettségéről azonban komolyan beszélt Piers Morgannek. A műsor pénteken kerül adásba.


L!FE Magazin minden nap 18.00 órakor a LifeNetwork csatornán!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Diszkótragédia: Drogok a háttérben? - videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110120-west-balkan-drogok-a-tragedia-hattereben-video.html Lehetséges egy halott ember térdével járni!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110120-transzplantalt-inak-serult-terdszalagok-potlasara.html Hipnózis: Kellemes álomvilág vagy sötét mágia?http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110119-hipnozis-beszelgetes-a-tudatalattival.html Nem kellett sokat szenvedniük a West Balkánban meghalt lányoknak/lifenetwork/lifemagazin/20110119-nem-kellett-sokat-szenvedniuk-a-west-balkanban-meghalt-lanyoknak.html