trombózis tüdő infarktus vérrög
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magas koleszterinszint, az érelmeszesedés vagy egyéb problémák miatt előfordulhat, hogy torlaszok alakulnak ki az vérerekben. Ezek a torlaszok képesek teljesen eltömíteni az ereket, hirtelen trombózis alakulhat ki vagy vérrög keletkezhet, amely megakadályozza a véráramlást és akár halálhoz is vezethet. Trombózis, szívinfarktus, tüdőembólia: milyen tünetei vannak, hogyan előzhető meg? A videóból kiderül.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=fitiPKPZnAO0bGaW


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!


Barátkozz a LifeNetworkkel az iWiWen és a Facebookon is!



Új fegyver a malária ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110126-ugy-fegyver-a-malaria-ellen.htmlKiderült, mi okozta Chopin hallucinációit!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110125-kiderult-mi-okozta-chopin-hallucinacioit.htmlHat egészséges szokás, amitől megbetegszelhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-hat-egeszseges-szokas-amitol-megbetegszel.htmlApja teljesen összetört Michael Douglas betegsége miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-michael-douglas-meggyogyult.htmlHoroszkópod elárulja betegségeidethttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101028-horoszkopod-elarulja-betegsegeidet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.