Majomembernek, farkaslánynak csúfolták az iskolában a gyerekek Supatra Sasuphant, de amióta bekerült a Guinness Rekordok könyvébe, hihetetlenül népszerű lett.

Supatra Sasuphan arcát és egész testét egy hibás kromoszóma miatt -  hypertrichosis - sűrű szőr és haj borítja. A 11 éves bangkoki kislányt eddig egész életében csúfolták különös állapota miatt, most azonban mindez megváltozott.

Hamarosan indul a vadiúj websorozatunk, a Belém bújt a kisördög! Addig is játsszatok és nyerjetek velünk!


Ez a genetikai elváltozás ugyanis olyan ritka, hogy mindössze 50 embert érint a világon, és közülük is ő a legsúlyosabb eset a lányok közül, így nemrég bekerült a Guinness Rekordok könyvébe is. "Nagyon boldog vagyok, hogy bekerültem! A legtöbb embernek rengeteget kell azért tennie, hogy a Rekordok Könyvében szerepelhessen, de nekem csak pár kérdésre kellett válaszolnom" - mesélte a kislány, aki azóta rendkívül népszerű lett az iskolában.

A lézeres kezelés sem segített

Az orvosok ugyan megpróbáltak lézeres kezeléssel segíteni Supatrának, de a szőrszálak mindig visszanőttek. "Már nagyon hozzászoktam, hogy ilyen vagyok, nem is érzem, hogy a szőr beborítja az arcomat, egyedül akkor zavaró, ha nagyon megnő, mert akkor nem látok rendesen" - magyarázta.Supatra, aki bár a legnépszerűbb lány az iskolában, reméli, hogy egy napon lesz gyógymód a hypertrichosisra. A kislány egyébként pontosan olyan életet él, mint a többi vele egykorú: szeret úszni, táncolni és a barátaival játszani. Bár az utcán még mindig megfordulnak utána az emberek, szeretne teljesen normális életet élni, és úgy gondolja, hogy az állapota semmiben sem akadályozza majd meg. "Szeretem a matekot, ezért akár segíthetek tanulni a fiatalabb gyerekeknek, később pedig orvos szeretnék lenni" - tette hozzá a kislány.

ÍGY ÉLNEK AZ IGAZI FARKASEMBEREK!


 

Így fogsz kinézni, ha drogozol: sokkoló fotók!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110227-igy-fogsz-kinezni-ha-drogozol-sokkolo-fotok.html Karcsúsodj velünk! - Tavaszváró vitaminkúrahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110228-tavaszvaro-egeszsegtippek.html Még csak nem is egészséges! Az 5 leggusztustalanabb étel a világonhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110223-az-5-leggusztustalanabb-es-leginkabb-egeszsetelen-etel-a-vilagon.html Bordáiból készítettek új fület a 9 éves kisfiúnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110224-a-kisfiu-aki-ful-nelkul-szuletett-most-uj-fulet-kapott.html Háromszor halt meg és 38-szor operálták meg a motorozó nagypapáthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110223-haromszor-elesztettek-ujra-es-38-operacion-esett-at-egy-motorbaleset.html Most megmutatjuk, hogy fogsz kinézni, ha durván elhízol!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110222-kampanyt-indit-a-kormany-az-egeszsegtudatos-eletmodrol.html