Alain Branchereau, francia orvos szerint Michael Jacksonra jobban illett volna a pop hercege cím, mint a pop királya, ugyanis széles, háromoktávos hangterjedelme a kamaszkori akné kezelésére használt anyag hatására alakult ki.

www.jackson5abc.com"Mikor Michael Jackson meghalt, csak akkor vettem észre, hogy milyen különleges jelenség volt. Mikor az énekét hallgattam, arra gondoltam, hogy ez egy kasztrált hangja" - mondta Alain Branchereau, a marseille-i Timone Egyetem kórházának szívsebész professzora.


Branchereau, miután konzultált kollégáival, egy meglepő elmélettel állt elő az énekes hangjával kapcsolatban: úgy véli, hogy Jackson a szintetikus, erős hormontartalmú Cyproterone nevű szer hatására vált kémiailag kasztrálttá.

Michael Jackson 12 éves kora körül aknétől szenvedett, az arca nagyon pattanásos volt. Erről ő maga is beszélt korábban, és valóságos tragédiaként élte meg ezt a problémát. Branchereau úgy véli, hogy az orvosok a Cyproterone nevű csodaszerként számon tartott gyógyszert írták fel a bőrbetegségre. Szerinte az a szer gátolja a pubertást és a fiúk hangja nem tud mutálni. Az orvosság hatására a testszőrzet és gége nem képes nőni, és a csontokra is befolyással van. A kezelést követően a páciens felnőtt testében egész életében gyerekméretű marad a gége, mondja Branchereau.

Az orvos elismerte, hogy könyve megírása során, melyben kifejtette az elméletét, nem vette fel a kapcsolatot és nem konzultált a Jackson család tagjaival és barátaival.Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Michael Jackson gyermekei még mindig gyászolják apjukathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110222-michael-jackson-halalan-keptelenek-tultenni-magukat-a-gyerekei-prince-paris.html Bajban van Jackson orvosa!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110112-bajban-van-jackson-orvosa.html Így öregszik a pasik péniszehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110107-igy-oregszik-a-pasik-penisze.html Pénisznöveló alsónadrág komplexusos férfiaknakhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110108-tul-kicsinek-erzed-van-megoldas-itt-a-penisznovelo-also.html Egy gyógyíthatatlan betegség nyomában: Tények és tévhitek a skizofréniárólhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110308-tenyek-es-tevhitek-a-skizofreniarol.html Izgató vagy taszító? Nők, akik betegesen kívánják a szexethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110307-izgato-vagy-taszito-nimfoman-nok-akiknek-mar-betegesen-kivanjak-a.html Erről árulkodik az orrod! Betegségek, amit az arcodról le lehet olvasnihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110307-errol-arulkodik-az-orrod-betegsegek-amit-az-arcodrol-le-lehet.html 10 ok, amiért nem öregszenek és híznak el a japán nőkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110304-10-ok-amiert-nem-oregszenek-es-hiznak-el-a-japan.html