Titoktartási szerződés, drog- és alkoholtesztek - ez vár azokra a táncosokra és stábtagokra, akik Britney Spearsszel turnéznak.

Nem mindennapi szerződést írat alá Britney a táncosaival és a teljes személyzettel. Azoktól, akik elkísérik közelgő Femme Fatale turnéjára, a megszokott titoktartási záradék mellett a pophercegnő azt is elvárja, hogy a turné alatt ne fogyasszanak alkoholt vagy bármiféle kábítószert, és erről írásban is nyilatkozzanak. A szerződés hosszú és a legapróbb szabályszegésre is kiterjed, vagyis nincsenek kiskapuk vagy második esély. Ha valaki egyszer aláírta a szerződést, azt is vállalja, hogy bármikor és bárhol alávethetik a randomszerű alkohol- és drogteszteknek, ami ha pozitív lesz, azonnali elbocsátással jár.

AFP


A különösen szigorú szerződés nem véletlen. A drog- és alkohol záradék teljes mértékben érthető, ha belegondolunk, hogy Britney pár évvel ezelőtt még elvonókra járt, és botrányos ügyeiről volt híres. Úgy tűnik, a lemezkiadója ezúttal a minimálisra szeretné csökkenteni annak az esélyét, hogy az immár újra tündöklő sztár újból a mélybe zuhanjon.

Britney Spears megmutatta intim tetoválásaithttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110310-britney-spears-megmutatta-intim-tetovalasait.html Britney: "A szajha visszatért, és jobb, mint valaha"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110305-a-v-magazin-fotozta-britney-spearst-aki-kijelentette-a-szajha.html Hasfájásod helye elárulja, milyen betegségben szenvedsz!http://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20110214-hasfajasod-helye-elarulja-milyen-betegsegben-szenvedsz.html Elképesztő történet: felébredt a kómából, és elfelejtette a férjét és a kisbabáját!http://www.life.hu/gyogyulj/20110318-elkepeszto-tortenet-felebredt-a-komabol-es-elfelejtette-a-ferjet-es.html Tiltott őssejtkezelés miatt hallgatták ki Lang Györgyithttp://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20110320-langy-gyorgyit-nyomozok-hallgattak-ki-tiltott-ossejtkezeles-miatt.html Forradalmi megoldás, amitől a pasid tovább bírja az ágyban!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110318-forradalmi-megoldas-amitol-a-pasid-tovabb-birja-az-agyban.html Órákkal a diplomaosztó után vesztette el a lábát egy bogárcsípés miatthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110318-orakkal-a-diplomaoszto-utan-vesztette-el-a-labat-egy-bogarcsipes.html Házikedvenc jóstehetséggel - Ismerd meg Lilly-t, az életmentő macskát!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110318-hazikedvenc-kulonleges-kepessegekkel-ismerd-meg-lillyt-az-eletmento-macskat.html Döbbenetes lista: Ezeket hagyják bennünk az orvosokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110311-dobbenetes-lista-ezeket-hagyjak-bennunk-az-orvosok.html