Katalin hercegnő vékonysága már a legnevesebb angliai orvosokat is aggasztja, attól tartanak ugyanis, hogy ilyen soványan még teherbe sem tud majd esni.


Vilmos herceg és Katalin hercegnő kanadai körútja alatt a sajtó figyelmét megint csak a hercegnő súlya kötötte le, miszerint már veszélyesen sovány. Sőt, a hercegnőt nemrég egy úgynevezett proanorexiás oldalon - ahol a fiatal anorexiások egymást buzdítják a fogyásra - követendő, pozitív példaként említették.

Forrás: AFP

Eközben dr. Chris Steele - aki 13 évig dolgozott az ITV1 magazinnak mint egészségügyi szakértő - a napokban azt nyilatkozta, hogy ha Katalin hercegnő tovább fogy, valószínűleg képtelen lesz teherbe esni. "Kate mindig is vékony volt, de most a kóros soványság szélén áll. Ha a továbbiakban is veszít a súlyából, orvosilag rendkívül nehezen eshet csak teherbe. A soványság ugyanis az egyik legnagyobb probléma a terméketlen nőknél, hiszen ilyen esetekben elmarad az ovuláció, vagyis a peteérés. Ezért olyan nehéz az anorexiás nőknek teherbe esniük" - magyarázta az orvos. A szakértők egyébként a közelmúltban azt is megállapították, hogy a túlságosan sovány nők, ha teherbe is esnek, 72 százalékkal valószínűbb, hogy elvetélnek, mint a normális súlyú nők.Életveszélyes módszerrel fogyott le Kate Middleton?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110503-eletveszelyes-modszerrel-fogyott-le-kate-middleton.html Elbukhatja az esküvőt Kate Middleton! - Az orvosi vizsgálat dönthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110419-elbukhatja-az-eskuvot-kate-middleton-az-orvosi-vizsgalat-dont.html Már a gyermekvállaláson gondolkodik? - Kate Middleton babaruhák között válogatotthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110401-mar-a-gyermekvallalason-gondolkodik-kate-middletont-babaruhak-kozott-valogatott.html Lady Gaga kezd beleőrülni a fogyásbahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110708-lady-gaga-kezd-beleorulni-a-fogyasba.html A harmadik nem - Homoszexualitás régen és mosthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110708-a-homoszexualitas-tortenete.html Szenzáció! Kétfejű kígyó született - Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110707-ketfeju-kigyo-szuletett-nemetorszagban.html