Évekig titkolta betegségét a jóképű sorozatsztár

Kevin Sorbo sorozat stroke Herkules szélütés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin Sorbo játszotta Herkulest a félistenről szóló sorozatban. Most kiderült, nemcsak a filmvásznon, de az életben is szembenézett már a halállal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kevin Sorbo a napokban megdöbbentő titkot osztott meg a rajongóival. Herkules megformálója elmesélte, szélütést kapott a sorozat forgatása alatt, ennek ellenére játszania kellett. A színésznek jövő hónapban jelenik meg önéletrajzi könyve, a True Strength: My Journey from Hercules to Mere Mortal and How Nearly Dying Saved My Life című írás, de az ötvenkét éves Sorbo már mesélt a Neurology Now című lapban a vele történtekről.

Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a képgalériáért!





Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sorbo egyik nap az edzőteremben azonban hasogató fájdalmat érzett a bal karjában súlyemelés közben, hazafelé tartva pedig már csak homályosan látott és szédülni kezdett. Másnap már beszélni és menni is alig tudott, így végre kórházba vitték. Az orvosok jónéhány vizsgálatot elvégeztek rajta, és kiderítették, hogy már háromféle szélütésen is átesett a színész, melyek közül a harmadik volt a legkomolyabb. A színész részlegesen lebénult, és a beszédet is gyakorolnia kellett - mindezt a sorozat sikereinek a csúcsán. Kevin főnökei a leghatékonyabban akarták megoldani a helyzetet, így vendégszínészeket hívtak a sorozatba, és újraírták a jeleneteket. A színésznek így volt ideje felépülni, de ez egy igen hosszú folyamat volt: "A betegségemmel egy boldog, gondtalan élet tűnt tova pillanatok alatt. Két évembe telt, mire ismét azt éreztem, hogy egészséges vagyok. De a felépülés alatt lehangolt voltam, tele frusztrációval, és állandóan rossz volt a kedvem" - mesélte a színész.

Tipp! Erotikus naptár a villalakókról! Kattints a képgalériáért! (18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.